ההתפרקות קורית בגלל הקצפת יתר אולי...
אפשר להכין קרם מגנאש מוקצף.
200 גרם שוקולד מריר
1 מיכל שמנת מתוקה + 1/2 מיכל שמנת מתוקה
מביאים לרתיחה מיכל שמנת מתוקה ומוזגים אותו על 200 גרם שוקולד מריר מפורק לקוביות. ממתינים 2 דקות ומערבבים עד שמתקבל רוטב חלק וסמיך. מקררים אותו לפחות 4 שעות עד שהוא קר ומוצק יותר. מעבירים למיקסר ומקציפים במהירות בינונית תוך הוספה של 1/2 מיכל שמנת מתוקה (אם צריך, אפשר יותר) עד שמתקבל קרם בהיר יותר ותפוח.
אפשר להכין גנאש מוקצף גם משוקולד לבן. במקרה זה, צריך יותר שוקולד לבן. 300-350 גרם שוקולד לבן על מיכל שמנת מתוקה, ולא בטוח שיהיה צריך להוסיף שמנת מתוקה בזמן ההקצפה, כי הגנאש יהיה פחות סמיך אחרי הקירור. אם כן צריך, 1/2 מיכל שמנת מתוקה יספיק לגמרי.