מתכון: חמין תירס
מתכון: חמין תירס רכיבים: חבילת גרגרי תירס קפוא תפוחי אדמה ביצים בשר מס' 5 או 6 חתוך לקוביות או שלם תבלינים: כמון, מלח, פלפל, פפריקה 3 שיני שום גדולות (שלמות) שמן אופן הכנה: בתחתית הסיר שמים את גרגירי התירס ומוסיפים מעל תפוחי אדמה, ביצים, בשר. מתבלים בתבלינים, שום והרבה שמן. גיוונים: ניתן להוסיף שקית אורז או שקית עם גרגירי חיטה (לעשות בשקית מעט חורים עם מזלג). אורז: מרק עוף, שמן, מים, אפשרי מעט כורכום, ושן שום. אפשרי להוסיף לאורז קוביות בשר. חיטה: שמן, מרק עוף, מים, פפריקה ושן שום. אפשרי להוסיף לחיטה רצועות שניצל או קוביות בשר. הערות: הכנסתי כמה שינויים: השתמשתי ב-6 שוקי עוף (שיצאו עסיסיים ורכים) במקום בבשר לא שמתי אורז או חיטה, אבל הנחתי קובות שהכנתי מראש והקפאתי. התוצאה: חמין לא מכביד ובכ"ז משביע וטעים. מקור המתכון: ynet-פילונית הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2