אני מכינה את התבשיל הבא שטעמו
גן עדן: 1 בצל (ולא דאוג, ניתן להפרידו אח"כ מהרוטב) חתוך לעיגולים כרעיים של עוף 1-2 עלי דפנה מלח, פלפל שחור (או לבן), פפריקה מתוקה, שום כתוש או אבקת שום גבישי, אבקת מרק עוף שמן לטיגון תפוחי אדמה - פרוסים לפרוסות בעובי של כ- 1/2 ס"מ (לא דק ולא עבה) 1 קופסה של עגבניות מרוסקות 1 יחידה של רסק עגבניות לטגן הבצל והשמן ולהשחים את העוף מכל הכיוונים, לאחר השחמה קלה להוסיף מים כדי כיסוי, להוסיף פלפל לבן, ואבקת שום גבישי (אני מכינה עם שום טרי, אך ילדים אולי לא יחפצו לאכול עם שום, אז לא חייבים ממש להסגיר את המרכיב), מלח במידה ואבקת מרק עוף. להביא לרתיחה, להוריד ללהבה נמוכה ולבשל במשך כ- 1/2 שעה, להוסיף את פרוסות תפוח האדמה מעל העוף ואת העגבניות המרוסקות ורסק העגבניות. אם יש צורך להוסיף מים כדי כיסוי. לבדוק תיבול וכך להמשיך ולבשל (תוך הקפדה לבצע את כל הבישול כאשר הסיר מונח על דיסקה למניעת חריכה) במשך כשעה (ואם אפשר אף שעתיים). תספרי לי איך זה עבר.