יש לי 3 בננות שממתינות כבר לא בסבלנות
מ מציץ ולא נפגע New member 7/9/22 #2 נכתב ע"י michalgad: יש לי 3 בננות שממתינות כבר לא בסבלנות לחץ כדי להרחיב... מנסיוני זאת עוגה קלה ונחמדה מאד. יש בה 50 גרם חמאה שאני מחליפה ב-40 גרם שמן קוקוס כדי לפרוון אותה. עוגת בננות הכי פשוטה שיש | mako מתכון לעוגת בננות הכי פשוטה שיש - מערבבים שתי בננות מעוכות עם קמח, ביצים, סוכר ושומן, מוסיפים שוקולד צ'יפס, כי איך אפשר בלי - והיידה לתנור. התוצאה? תמיד מעולה www.mako.co.il
נכתב ע"י michalgad: יש לי 3 בננות שממתינות כבר לא בסבלנות לחץ כדי להרחיב... מנסיוני זאת עוגה קלה ונחמדה מאד. יש בה 50 גרם חמאה שאני מחליפה ב-40 גרם שמן קוקוס כדי לפרוון אותה. עוגת בננות הכי פשוטה שיש | mako מתכון לעוגת בננות הכי פשוטה שיש - מערבבים שתי בננות מעוכות עם קמח, ביצים, סוכר ושומן, מוסיפים שוקולד צ'יפס, כי איך אפשר בלי - והיידה לתנור. התוצאה? תמיד מעולה www.mako.co.il
ה הבת המתהוללת Well-known member מנהל 7/9/22 #3 מוסיפה על ההצעה לעיל את עוגת הבננות הפרווה של עוגיונט. הכנתי כמה פעמים וממש נחמדה. עוגת בננות ושוקולד צ'יפס קלה, עוגיונט2 תבניות אינגליש קייק באורך 25 ס"מ לעוגה: 200 גרם (1 כוס) סוכר 125 מ"ל (1/2 כוס) שמן 3 ביצים L (ר' הערות לגרסה טבעונית) 1 כפית תמצית וניל קורט מלח 3 בננות מרוסקות (כ-300 גרם) 210 גרם (כוס וחצי) קמח (ר' הערות לגרסה ללא גלוטן) 10 גרם (2 כפיות) אבקת אפייה 200 גרם שוקולד מריר קצוץ אופן ההכנה: מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב את התבניות. בקערה טורפים סוכר, שמן, ביצים, וניל, מלח ובננות מרוסקות לתערובת אחידה. מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים היטב רק עד שאחיד. קוצצים את השוקולד ומוסיפים לתערובת. מקפלים בעדינות לפיזור אחיד. יוצקים את התערובת לתבניות ומיישרים את החלק העליון. אופים במשך 30-40 דקות או עד שהעוגות מזהיבות, מתייצבות וקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים. מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר ומגישים. הערות, הארות ותוספות: העוגות נשמרות בכלי סגור במקרר עד 4-5 ימים. מומלץ מאוד להגיש בטמפרטורת החדר למרקם אידאלי. אפשר לחמם מעט את העוגות לפני ההגשה. גרסה ללא גלוטן: משתמשים בקמח תמי או קמח כרגיל באותה כמות במקום הקמח הלבן. גרסה טבעונית: ממירים את הביצים ב-150 גרם רסק תפוחים לא ממותק. ניתן להכין את העוגה גם עם קמח כוסמין לבן או 80% מלא באותה כמות במקום הקמח הרגיל. אפשר להקפיא את העוגות עטופות היטב עד חודש. במקום שוקולד קצוץ אפשר להשתמש בשוקולד צ'יפס. במקום שוקולד מריר אפשר להשתמש בשוקולד חלב, לבן או רובי באותה כמות לגיוון טעמים. אם רוצים, אפשר להוסיף אגוזים קצוצים לתערובת. הכנתם את העוגה? מוזמנים לשתף עם כולם בקבוצה שלנו בפייסבוק או לתייג אותי באינסטגרם. אני תמיד שמחה לראות את הביצועים שלכם עוגת בננות ושוקולד צ'יפס קלה - עוגיו.נט עוגת בננות ושוקולד צ'יפס קלה במיוחד שמכינים בקערה אחת, ללא מיקסר. שימו לב שיש גם גרסה טבעונית וגרסה ללא גלוטן שאפשר להמיר בקלות. www.oogio.net
מוסיפה על ההצעה לעיל את עוגת הבננות הפרווה של עוגיונט. הכנתי כמה פעמים וממש נחמדה. עוגת בננות ושוקולד צ'יפס קלה, עוגיונט2 תבניות אינגליש קייק באורך 25 ס"מ לעוגה: 200 גרם (1 כוס) סוכר 125 מ"ל (1/2 כוס) שמן 3 ביצים L (ר' הערות לגרסה טבעונית) 1 כפית תמצית וניל קורט מלח 3 בננות מרוסקות (כ-300 גרם) 210 גרם (כוס וחצי) קמח (ר' הערות לגרסה ללא גלוטן) 10 גרם (2 כפיות) אבקת אפייה 200 גרם שוקולד מריר קצוץ אופן ההכנה: מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב את התבניות. בקערה טורפים סוכר, שמן, ביצים, וניל, מלח ובננות מרוסקות לתערובת אחידה. מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים היטב רק עד שאחיד. קוצצים את השוקולד ומוסיפים לתערובת. מקפלים בעדינות לפיזור אחיד. יוצקים את התערובת לתבניות ומיישרים את החלק העליון. אופים במשך 30-40 דקות או עד שהעוגות מזהיבות, מתייצבות וקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים. מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר ומגישים. הערות, הארות ותוספות: העוגות נשמרות בכלי סגור במקרר עד 4-5 ימים. מומלץ מאוד להגיש בטמפרטורת החדר למרקם אידאלי. אפשר לחמם מעט את העוגות לפני ההגשה. גרסה ללא גלוטן: משתמשים בקמח תמי או קמח כרגיל באותה כמות במקום הקמח הלבן. גרסה טבעונית: ממירים את הביצים ב-150 גרם רסק תפוחים לא ממותק. ניתן להכין את העוגה גם עם קמח כוסמין לבן או 80% מלא באותה כמות במקום הקמח הרגיל. אפשר להקפיא את העוגות עטופות היטב עד חודש. במקום שוקולד קצוץ אפשר להשתמש בשוקולד צ'יפס. במקום שוקולד מריר אפשר להשתמש בשוקולד חלב, לבן או רובי באותה כמות לגיוון טעמים. אם רוצים, אפשר להוסיף אגוזים קצוצים לתערובת. הכנתם את העוגה? מוזמנים לשתף עם כולם בקבוצה שלנו בפייסבוק או לתייג אותי באינסטגרם. אני תמיד שמחה לראות את הביצועים שלכם עוגת בננות ושוקולד צ'יפס קלה - עוגיו.נט עוגת בננות ושוקולד צ'יפס קלה במיוחד שמכינים בקערה אחת, ללא מיקסר. שימו לב שיש גם גרסה טבעונית וגרסה ללא גלוטן שאפשר להמיר בקלות. www.oogio.net
ע עדיקים Active member 13/9/22 #4 מאפינס בננה ושוקולד במעבד מזון – קרין גורן www.carine.co.il יש את המתכון הזה של קרין גורן שמאוד אוהבים אצלי. טיפ כללי לגבי בננות בשלות אני פשוט מקפיאה אח"כ כשרוצים להכין עוגה מפשירים. עוברת טוב הקפאה אם השימוש העתידי הוא לאפייה.
מאפינס בננה ושוקולד במעבד מזון – קרין גורן www.carine.co.il יש את המתכון הזה של קרין גורן שמאוד אוהבים אצלי. טיפ כללי לגבי בננות בשלות אני פשוט מקפיאה אח"כ כשרוצים להכין עוגה מפשירים. עוברת טוב הקפאה אם השימוש העתידי הוא לאפייה.