מחפשת מתכון מוצלח לפרגיות

מחפשת מתכון מוצלח לפרגיות

מארחת לארוחת ערב ביום שישי 20 איש אוהבי בשר. בתפריט רוסטביף בתאנים פרגיות - מחפשת מתכון מוצלח (עדיף בתנור) ועוד משהו נוסף - יש למישהו רעיון... בקיצור - עזרה בקבלת החלטה על המנות העיקריות...
 

bigjack

New member
למה את מתכוונת ב"פרגיות"?

עופות צעירים וקטנים או בשר "פרגיות" בשיפודים או כפילה שזה בעצם בשר הירך של העוף. אוכל לתת לך מתכונים לשניהם רק תכתבי בדיוק למה את מתכוונת
ובנוסף במאמרי הפורום יש בקטגורית "עוף" לא מעט מתכונים טובים אז שווה גם שם להציץ. וברוכה הבאה לפורום
 
קודם כל צריך מרינדה מוצלחת...

המלצה שלי: (ל4 מנות פרגית) (לכמות גדולה יש להוסיף מעט יותר מכל רכיב חוץ מהחומץ) שמן זית או רגיל (עדיף הראשון) לימון שלם סחוט כפית חומץ הדרים (מרכך את הפרגית עוד יותר ונותן לה לספוג יותר מהמרינדה ומחדד את טעם התבלינים) כפית דבש 4 שיני שום כתושות 1 בצל מלח\פלפל כמקובל. להשרות שעתיים מראש ואם לא לחוצים -יום לפני במקרר בתוך שקית ניילון-לספיגה אופטימלית.
 
הכוונה לסטייק פרגית

החלופה למי שלא כל כך רוצה בשר... יש המלצות למנה בשרית נוספת? חשבתי על אוסובוקו או תבשיל קדירה כלשהו...אבל לא מצליחה להגיע להחלטה מה כדאי.
 

Master Stav

New member
פרגיות סתוויות

מתאים ל2 קילו פרגיות 250 גרם דבש משובח 1 כוס סוייה חצי כפית פפריקה אדומה מתוקה 2 ראשי שום טרי כתוש מערבבים הכול מערבבים עם הפרגיות ומכניסים לתנור בתבנית פתוחה על גריל ..... כ25 דקות ....אחרי 12 דקות אני בדרך כלל מוציא את הד\תבנית החוצה הופל את הפרגיות ויוצק עליהן מהרוטב מהתבנית
 
למעלה