אנסה להסביר:
דג חייב להיות טרי , משתמשת רק בדגים שאני דגה, כלומר כאלה שינשקו אותך בחזרה .
מפלטת , מנקה מאידרות ומניחה בצלחת ההגשה, בדרך כלל כל מיני דגים ושאר בע"ח מהים.
לימון סחוט טרי מלח ובצל סגול לבן או צהוב חצוי ופרוס דק.
לפעמים מוסיפה כוסברה ולפעמים קליפת לימון.
במקסיקו אכלתי סביצ'ה עם אבוקדו...נחמד , יש המוסיפים בטטה מבושלת, סלרי וכל שאר מרעין שאנכי לא אוהבת.
כדאי שהכל יהיה קצוץ סחוט ומוכן, לסדר בצלחת הגשה להוסיף לערבב קמעה וזהו, יש המהדרין ומתבלים לפי סוג ועובי הדג , אני לא.
כמויות- אין לי שום דרך לתת לך כמויות , זה תלוי בכל כך הרבה משתנים כשהראשון כמה דג יש והשני מה אוהבים.
לנסות ולהנות