מחפשת מתכון מנצח לפילה סלמון

מירישי

New member
יש לי מתכון מעןלה שלפי דעתי לקחתי

אותו מספר של אהרוני ואני לא זוכרת איזה (העתקי למחברת שלי) המצרכים: 4 נתחים של פילה סלמון (להקפיד לקנות דג שצבעו ממש כתום שיראה את טריותו) מלח ופלפל שחור עלי מרווה טריים ושלמים כ- 8 50 גרם חמאה (לארוחה לא בשרית) 1/2 כוס לימון סחוט טרי ממליחים ומפלפלים את נתחי הדג ומניחים על הצד ללא העור את עלי המרווה מחממים את החמאה במחבת שתכניס לתוכה את הדגים מניחים את הדגים במחבת כשהצד עם עלי המרוה כלפי המחבת מטגנים 3-4 דקות והופכים לצד השני מוסיפים לימון מבשלים עוד כמה דקות ומוציאים לצלחת הגשה מוסיפים על כל דג מהנוזל שבמחבת בתאבון מירי
 

יפית מן

New member
מירשי יקירתי.אצלינו לא אוכלים דגים עם חלב .

אצלינו לא אוכלים דגים עם משהו חלבי את הסיבה אינני יודעת, רק מה שידוע לי אנחנו לא אוכלים דגים וחלב ביחד אפשר מרגרינה בטעם חמאה.במחילה..על תכעסי עלי
 

cial 1

New member
יש לאהרוני מאכלים כשרים ועל זה אני מוקירה אות

הוד השף של המדינה ואין על זה מה להגיד וגם אם אפשר לא לחלוק על דעתי איש גם נעים הליכות יודע לחבק להגיש בכול תרומתו הגדולה למטבח. אגב הוא לא טעם מכול מה שזז?????????????????????? כך אני מודעת ועל הדג הסלומון הם יודעים אתם שהוא מנורווגיה וגם באנגליה גדל? יש רק ביבוא ויש גם כשר כך אני מאמינה וקונה. עכשיו אם את מטגנת את הסלומון במחת יותר יקרה ממנו והיא הכדה רק פלדה רק נתתי את דעתי בנושה זה אבל גם אני אוהבת את דג הסלומון. ויום טוב לך מרישי. חני
 

חנהפ

Active member
אפוי בתנור??

1 פילה סלמון גדול, טרי ונקי מעצמות רוזמרין יבש פלפל שחור גרוס טרי מיץ מתפוז אחד פפריקה מתוקה 3-4 שיני שום כתושות שמן זית לילה קודם: מניחים הפילה בתבנית זכוכית זורים מלמעלה את , פלפל שחור גרוסטרי, שום, רוזמרין ומיץ מהתפוז מכסים בניילון נצמד שומרים במקרר ההכנה: מחממים תנור ל 180 מעלות מסירים הניילון וזורים מעט פפריקה מטפטפים שמן זית בכמות לא גדולה לתנור ל 20 דקות זהוריאציה על מתכון של הרברונן
 

cial 1

New member
אתן לך באהבה אחרי 10 בלילה. יש לי כמה גולדה מ

הגב' מאיר . אחרי הביקור שלי מהנכד אני אהיה כאן ביי עד אז דש ליוכי לרותי ואכולם כאן חני בער טובובישול קל?
 
למעלה