מחפשת מתכון קל לקינוח

מחפשת מתכון קל לקינוח

לא חלבי שיתאים לארוחה רומנטית זוגית שיהיה הכי קל להכנה , אבל יחד עם זה טעים שברתי את הראש ולא החלטתי מה להכין. (וגם קשה בחודש תשיעי לעמוד במטבח) אשמח לקבל רעיון תודה

היי תותי פטל ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

הנה כמה קינוחים מהמאמרים שלנו את מוזמנת גם לחפש שם

תודה. כבר ראיתי. הכי קל שם

זה תותים בגיל. אבל זה חלבי יש אפשרות לתותים עם משהו אחר? מוס תותים אולי? משהו שיהיה קל ופשוט? תודה

bali

New member
מנהל
מוס תותים ../images/Emo210.gif

אני מאלתרת פה מתכון לרסק תותים למחית עם קצת לימון וקצת סוכר. להקציף 2 מיכלים של קצפת ריצ' עם קצת סוכר לקצפת יחסית רכה. לערבב את הקצפת והתותים המרוסקים ביחד בעדינות. אם זה סמיך מספיק ככה, להגיש כמו שזה. אם את רוצה שהמוס יהיה יותר יציב, לערבב 2 כפיות אבקת ג'לטין עם מעט מי ברז, להניח לג'לטין לספוג את המים לכמה דקות ואז לחמם את הג'לטין במיקרוגל למשהו כמו 20 שניות עד שהוא נמס. לערבב כמה כפות מהמוס עם הג'לטין ואז לקפל את הג'לטין לכל כמות המוס, להעביר לכלים אישיים או לקערה מרכזית, לקרר עד שהמוס מתייצב ולהגיש. אפשר לקשט בחצאי תותים או בתותים טבולים בשוקולד מריר מומס.

bali

New member
מנהל
רציתי להמליץ על סופלה שוקולד חם

ואז נזכרתי שיש בו ביצים והמרכז שלו לא ממש אפוי (הוא מתחמם אבל לא נאפה ממש, נשאר נוזלי), ואת בהריון. אם זה בכל זאת בסדר לך לאכול עוגות כאלה אז אני אשמח לתת לך מתכון.

bali

New member
מנהל
אין בעד מה.

באופן כללי אני אציין שקינוחים עם שוקולד הכי טעימים גם כשהם פרווה. אפשר להכין עוגת שוקולד חמה רגילה, כזו שמצפים בציפוי שוקולד עשיר ואוכלים כשהוא עוד חם או מחממים פרוסה במיקרו ואז הציפוי נמס.

מאקי

New member
אגסים ביין. קל וניתן לשמור מראש

אפשר להגיש חם או קר לצרף לזה גלידה פרווה אתיודעת או קצפת פרווה או כלום וזה מאוד קל ויש עכשיו יופי של אגסים

למעלה