רוטב לאנטריקוט
הרבה פטרוזיליה קצוצה גס בצל אחד קצוץ גס פלפל אדום קצוץ לקוביות 4 שיני שום\שום כתוש 3\5 כוס שמן זית 1\5 כוס חומץ 3\4 כפית מלח חצי כפית סוכר כפית רוטב צ'ילי\שמן צ'ילי ו2\5 כוס פפריקה אדומה הכול להכניס לבלנדר\קוצץ עד שמקבלים רוטב יחסית לא חלק. סוגרים את האנטריקוט בטיגון על חום גבוה מאוד דקה מכול צד. אחרי הסגירה מסירים מהלהבה הגדולה ומעבירים לקטנה. ומורחים על אחד הצדדים את הרוטב, מעסים מעט והופכים, וכך למשך 7 דקות הפיכה>>מריחה בסופו של דבר אמור להיווצר רוטב במחבת, אותו אחרכך נשמש לרוטב ע"י הוספת רבע כוס מים ובישול עד צימצום הנוזלים. בתאבון.