מחפשת מתכונים בסגנון טבעול

F a n t a 2

New member
מחפשת מתכונים בסגנון טבעול

נו אתם יודעים, כל הקציצות והשניצלים שיש להם מהצומח אז אני רוצה להכין דברים דומים אבל בבית כשאני יודעת מה נכנס פנימה somebody?
 

d a p h n a

New member
הכי פשוט זה לעשות שניצל טופו

לקחת טופו קשה. לחתוך אותו לפרוסות בעובי שרוצים (אני מעדיפה די דק). לספוג את המים היטב עם מגבת נייר. לטבול את הטופו בביצה מתובלת או ברוטב סויה, לצפות בפירורי לחם מתובלים או פנקו או מה שרוצים, ולטגן בשמן עמוק או לאפות בתנור עד שזה קריספי.
 

hungrywombat

New member
אפשר לעשות צ'ונגו מנתחי סויה וצפות בפרורים עם

שומשום אפשר להשרות אותם כמו שמשרים שניצל בשר במרינדה כי אין להם הרבה טעם
 

gs1234

New member
בבקשה - שניצל טופו ותירס

הכנתי לפני כמה ימים וזה יצא נהדר, וארבעה ילדים טרפו אותם. המתכון הוא ללא ביצים וללא שמן. תמונות בקרוב. אצבעות טופו עם תירס בתנור על פי מתכון של שגב משה 450 ג' טופו מוצק (חבילה וחצי) 1 כפית אבקת מרק פרווה "בטעם עוף" 1 כפית מלח שולחן 1/2 כפית פלפל לבן טחון 2 כפות קמח תפוחי אדמה 1 כפית אבקת אפיה 2 כפות מים 1 כוס גרעיני תירס משומרים, מסוננים ממים (200 גרם) 1 כוס פירורי לחם אופן ההכנה: 1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות. מכינים תבנית אפייה שטוחה ומניחים בה נייר אפייה. 2. מרסקים במעבד מזון את כל החומרים, פרט לתירס ולפירורי הלחם. מעבדים למחית חלקה. 3. מעבירים את התערובת לקערה, מוסיפים את גרעיני התירס, ומערבבים שוב עד למרקם אחיד. יוצרים כ-20 אצבעות שמנמנות. התערובת צריכה להיות קצת דביקה. 4. מצפים את אצבעות התירס בפירורי הלחם. מניחים על תבנית אפייה. 5. מכניסים את התבנית לתנור. אחרי 10 דקות הופכים את האצבעות ואופים עוד 10 דקות, או עד שהן מוצקות וזהובות. 6. מגישים עם קטשופ, טחינה וירקות טריים.
 

p e b b l e

New member
נקניקיות וקציצות

כאן יש מתכון לנקניקיות http://vegandad.blogspot.com/2008/03/homemade-sausages.html המרקם יוצא שונה משל הנקניקיות הקנויות אבל אצלנו אוהבים את אלו יותר מהקנויות לגבי מתכון לקציצות, האמת שיש אינספור מתכונים להמבורגרים וקציצות ברשת, אפשר להתחיל להסתכל באתרים כמו אנונימוס ושבי על מתכוני הקציצות שלהם. הבעיה היא שלא כל המתכונים מוצלחים, אבל שווה לנסות ולראות מה מתאים לך ומה לא.
 
למעלה