בבקשה - שניצל טופו ותירס
הכנתי לפני כמה ימים וזה יצא נהדר, וארבעה ילדים טרפו אותם. המתכון הוא ללא ביצים וללא שמן. תמונות בקרוב. אצבעות טופו עם תירס בתנור על פי מתכון של שגב משה 450 ג' טופו מוצק (חבילה וחצי) 1 כפית אבקת מרק פרווה "בטעם עוף" 1 כפית מלח שולחן 1/2 כפית פלפל לבן טחון 2 כפות קמח תפוחי אדמה 1 כפית אבקת אפיה 2 כפות מים 1 כוס גרעיני תירס משומרים, מסוננים ממים (200 גרם) 1 כוס פירורי לחם אופן ההכנה: 1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות. מכינים תבנית אפייה שטוחה ומניחים בה נייר אפייה. 2. מרסקים במעבד מזון את כל החומרים, פרט לתירס ולפירורי הלחם. מעבדים למחית חלקה. 3. מעבירים את התערובת לקערה, מוסיפים את גרעיני התירס, ומערבבים שוב עד למרקם אחיד. יוצרים כ-20 אצבעות שמנמנות. התערובת צריכה להיות קצת דביקה. 4. מצפים את אצבעות התירס בפירורי הלחם. מניחים על תבנית אפייה. 5. מכניסים את התבנית לתנור. אחרי 10 דקות הופכים את האצבעות ואופים עוד 10 דקות, או עד שהן מוצקות וזהובות. 6. מגישים עם קטשופ, טחינה וירקות טריים.