מחפשת מתנה לברמן לעתיד!

• פותח הנושא eti d
  • פורסם בתאריך

eti d

New member
מחפשת מתנה לברמן לעתיד!

הי לכם/ן, האם יש לכם רעיון למתנה לכבוד חג הפסח לגבר (45) שרוצה להוסיף לעצמו עיסוק ולגשת לקורס ברמנים? כתוספת לספר הקוקטיילים. תודה מראש, ע.

תלוי בסכום...

זה יכול להתחיל מג'יגר ושייקר, כמה סטים של כוסות לבר הביתי, ויכול להיות גם בר קטן עם משקאות... הכל תלוי כמה כסף את רוצה להשקיע

רוניM

New member
אני חושבת שאני הייתי שמחה לקבל

אני מצטרפת למה ש"אני לא נורמאלי" אמר... אני חושבת ששייקר עם סט כוסות חמוד שיכול להכיל נניח שאטים, צ'ייסרים, אולדפאשן, היי-בול וכוס מרטיני...נניח שתי כוסות מכל סוג (זה באמת תלוי בתקציב שלך). ואם כבר שייקר אז אני הייתי קונה שייקר בוסטון (שני חלקים שנראים כמו שני שייקרים נפרדים אבל הם מתלבשים אחד על השני) ומסננת שנקראת ג'ולפ שמתלבשת על השייקר הזה... אם בא לך אפשר כמובן לקנות איזה פותחן בקבוקים מפואר ואם לא בא לך בכלל ללכת על כל עניין האיבזור, את תמיד יכולה לקנות איזה בקבוק וויסקי... שזו באמת מתנה שכמעט כל בנאדם היה שמח לקבל... חג שמח!

לגבי השייקר...

אני אישית לא אוהב את הרגיל, אני מעדיף לקחת חצי מבוסטון ולסגור אותו עם כוס אולדפאשן ואז לסנן דרך ג'ולט...הרבה יותר נוח לדעתי. מבחינת שתיה, אני נגיד לא הייתה שמח לוויסקי, אז תבדקי מה הטעם שלו מהבחינה הזאת. את גם יכולה לקנות איזה כמו ליקרים שיוכל לעשות איתם קוקטיילים כי זה משהו שרוצים להכין אחרי הקורס...נגיד לקנות אמרטו, קפה, אייריש, קקאו לבד, פיזנג, בננה, מלון, אפרסק. אם את קונה אותם בגירסאות הזולות שלהם, זה לא יוצא יקר מדי (לא יותר מבקבוק וויסקי נחמד) וגם ממש פרקטי. לצרף לזה גם גרנדין, ואני מאמין שיש לכם וודקה בבית אז...זה כל מה שצריך
אבל שוב, הכל עניין של תקציב
אחחחח....למה אף אחד לא קונה לי מתנה כזאת...

בזהירות רק עם האולדפאשן והבוסטון...

כבר נתקלתי בלא מעט כוסות שסיימו את חייהן באופן הזה.... חלק הזכוכית של הבוסטון שייקר טיפל'ה יותר מאסיבי וחזק מכוס ונועד לעבור התעללות של ניעור משקאות האולדפאשן לא... באופן אישי אגב אני משתמש במסננת רק כשאני מוזג קוקטיילים פלצניים כשהכוס מונחת על הבר וזה חלק מהשואו ללקוח, כל שאר העירבובים נמזגים לכוס בלי המסננת, פשוט משאירים רווח קטן בין חלקי השייקר, הקרח נשאר בפנים והמשקה נמזג לכוס. עם קצת אימון זה הולך חלק. אגב מסננת לשייקר ה Julep Strainer היא מסננת נדירה יחסית מה שנפוץ בברים זה ה Hawthorn Strainer...

רק לי השייקר לא נפתח?

הסיבה שאני אמרתי שאני אוהב להשתמש באולד פאשן היא שכשאני מסיים את השקשוק אני מוריד את הכוס בלי בעיה. עם שייקר רגיל, אני תמיד מתקשה לפתוח את הפקק....זה ממשהו שאני לא עושה טוב או שזה משהו כולכם רגילים אליו?

קורה כשסוגרים אותו חזק מדי...

תחזיק את השייקר כשחלק הזכוכית למטה ותקרב אותו לקצה משטח העבודה שלך כך שהדופן של חלק המתכת יושבת על קצה המשטח, תדמיין לך פותחן בירה כשהפותחן זה קצה משטח העבודה והפקק זה חלק המתכת של השייקר אוקי? תחזיק היטב את שני החלקים של השייקר ותן מכה קטנה למשטח כשאתה בעצם דוחף למעלה את החלק העליון של השייקר, לפעמים צריך כמה מכות קטנות או להגביר טיפה את הכוח... אחרי פעמיים שלוש זה יהיה חלק מהשואו של הכנת המשקה המכה למשטח העבודה... תופס את העיניים של הלקוחות ואז כולם מסתכלים עליך מוזג את הקוקטייל לכוס על הבר....

maxfain

New member
תכנסי לאתר הזה

יש שם כל מה שאת צריכה והמחירים ידידותיים..

Sany b

New member
תיכנסי לחנויות של :../images/Emo26.gif

לא פרסומת, אבל ראיתי שם וכל פעם שאני עובר עם חברים אני אומר להם, "יאללה כמה מתנות לברמנים"... (רומז בעדינות) היכנסי לחנויות של "ENTER" ו/או "ג'נטלמן" כמעט בכל קניון מקומי. יש להם המון מתנות מקוריות לברמנים, ולברים ביתיים...

maxfain

New member
וזה לא יקר??

חחח.. טוב שלא בחרת משהו עם עוד יותר מחירים בשמים..

Sany b

New member
באנטר יחסית לא יקר ל...

ווין-בר, אפילו יותר זול מג'נטלמן . מה לעשות זה חומר יקר אצלם... אההה אבל.... את יכולה ללכת ל"ניסטרל" או החנויות מול בלומפילד ולהרכיב לו חבילה מעניינת, שם מוכרים ציוד היקפי לפאבים ומסעדות.

eti d

New member
תודה רבה לכולכם

תודה רבה, יפה לכם על האדיבות.. נעזרתי בכם מאד.

למעלה