מחפשת מתעמלות שרוצות להצטלם

מחפשת מתעמלות שרוצות להצטלם ../images/Emo13.gif

שלום! כמתעמלת לשעבר וצלמת חובבנית, המון זמן אני רוצה לצלם תמונות של מתעמלת. רציתי לשאול אם יש פה מתעמלת מאזור המרכז שאולי מוכנה להצטלם עבורי
[או שהיא מכירה מישהי בקבוצה שלה שאולי תשמח.] ניתן להתרשם מתמונות שלי בגלריה הזו. [בתוך הגלריה יש אפילו אזור קטן של "Gymnastics and Dance", כדי שתוכלו להבין לאן אני חותרת. אבל רוב התמונות שם הן או שלי, או שצולמו במהלך הופעות ולכן באיכות לא מאוד טובה.] אני חיילת, ואין לי בכלל זמן במהלך השבוע. אבל סופי השבוע די פנויים אצלי, בדגש על שישי בבוקר. ניתן לפנות אליי במסרים, או לשלוח מייל ל - [email protected] תודה, גאיה :)

gymhaifa

New member
תמונות מקסימות

לא יכולה לעזור לך כי אני לא מהמרכז. אם כי יש לי שאלה, פתחתי תיקייה באתר הזה לפני כמה ימים ולא הצלחתי להבין איפה מוסיפים תמונות לגלריה. בהצלחה.

תודה רבה ../images/Emo13.gif

אם בכל זאת את יכולה לחשוב על מישהי מהמרכז שתהיה מוכנה ולהציע לה... מאוד אודה לך. זה מעט מסובך להסביר לגבי האתר, הוא לא מאוד ידידותי למשתמש [אם חברה שלי לא היתה מסבירה לי, לא הייתי מבינה שם כלום]. מהעמוד הראשי של הגלריה שלך, יש שורה למעלה [ממש מתחת למקום בו כתוב שם המשתמש שלך בגדול] בה יש כפתור "Submit Art", שדרכו נכנסים לעמוד העלאת תמונה. באופן כללי, מכל דף באתר יש בצד שמאל, ממש למעלה, את שם המשתמש שלך עם חץ לידו. כלוחצים על החץ נפתחת רשימה - גם שם אפשר לבחור ב"Sumbit Deviation".

למעלה