מחפשת נואשות אולם

Yifaa

New member
מחפשת נואשות אולם

די נישבר לי מכל הריצות האלה ! יש לי 350 מוזמנים , ואנו רוצים לארגן חתונה תוך חודשיים לכל היותר (תאילנד כן מחכה לי ...),לא חשוב לנו המקום רק שיהיה באיזור המרכז ושיתאים לאירוע חורף ,ושיהיה לא יקר מידי. can somone help me ?

dorlim

New member
אם תיהי יותר ספציפית, יהיה יותר קל

לעזור לך. את רוצה רק אולם או אולי גן? אזור המרכז הוא גדול, איפה פחות או יותר? בשרון, באיזור ת"א, אולי אזור ראשון? בכל איזור כזה, יש מספר מקומות שאפשר להמליץ עליהם

Yifaa

New member
פרטים ספציפיים

אנו מעדיפים גן כמובן - אך הוא חייב להיות מקורה (ארוע בינואר או פברואר) כמו כן המקום צריך להיות באיזור של ראשל"צ בדרום והרצליה בצפון מודה לך על העזרה !

שירי71

New member
המלצה שלי כמובן על גן האמנים ששם

התחתנו אנחנו זה גן וגם מין מבנה מקורה לחורף צמוד אליו. תקפצו לראות, המחירים שם לא נמוכים אבל בחורף הם יורדים פלאים. חוץ מזה יש את האחוזה בבית חנן שזה בגבול הדרומי שלכם אבל אני לא בטוחה אם זה עובד עדיין או לא. ומאד יפה שם. אבל מאד יקר. וחוץ מזה יש אם אינני טועה קאנטרי קלאס באזור גלילות אבל לא הייתי שם. ויש הבית הירוק ברמת אביב. כל היתר שעולים בראשי הם צפונית להרצליה. ושוב - ממליצה לראות את גן האמנים בעת אירוע. גן האמנים זה בכפר אז"ר אבל מגיעים לשם מכביש אור יהודה באזור של הכניסה הדרומית לתל השומר. מקום ברמה, אמינים, אוכל מעולה שרות אחלה, מאד מקצועיים מאורגנים ויש על מי לסמוך שלא לדבר על היופי של המקום עם תאורה נרות וכיוב´.

dorlim

New member
אוקיי, כמה המלצות.

אם נמתח טיפ טיפה את הגבול שהצבת, אפשר להמליץ על כמה מקומות בצומת בילו - בין הכרמים, שהוא נחמד ןלא יקר, ירוק על המים, שיותר מתאים לקיץ לדעתי, אבל אולי יתאים לכם. וכמובן - גני כנען, שם אנחנו מתחתנים. זהו גן מדהים, מקורה באוהל ענק, האוכל שם מעולה, והאנשים שם מקסימים. המחירים סבירים מאד, ואנשי הגן באים לקראתנו בהמון דברים. בהחלט ממליץ לבדוק. אם תעלו קצת צפנה, יש לכם את עדן על המים בניר אליהו, וגן הפקאן גם לא רחוק משם. יש עוד הרבה גנים, שפשוט לא עולים לי בראש כרגע. כשאזכר, אשלח לך הודעה.

Yifaa

New member
מזל טוב

מזל טוב - מתי אתם מיתחתנים ? האם זה בסדר לישאול אותך על רמת המחירים שהם מבקשים בחורף? איך מותאם מקום זה לאירוע חורף (חניה,קירוי ,חימום)?

dorlim

New member
גני כנען בחורף ../images/Emo66.gif

אנחנו מתחתנים ב- 20/3/2002. באופן עקרוני גני כנען זה גן פתוח שבחורף הם מקרים באוהל. האוהל מקסים ויש לו דפנות שקופות לחלוטין כך שרואים את כל הצמחיה שבחוץ.. חוץ מזה חלק הדשא והעצים (!) נמצאים בתוך האוהל (!) שזה משהו שלא ראינו בשום מקום אחר . אם מזג האוויר מאפשר הם מרימים את הדפנות (גם אם מתחילים עם דפנות פתוחות ומזג האוויר מתקרר, אין שום בעיה להוריד את הדפנות, זה ממש תהליך מהיר). מעבר לכך, יש תנורי חימום שמפוזרים בגן ומופעלים בהתאם לצורך וכן מאוורר באיזור רחבת הריקודים... (קיבלנו חוות דעת מאורחים שהחימום ממש בסדר, לא יותר מידי ולא פחות מידי) הערכות החניה לחורף בסדר, יש להם שירות מטריות מהחניה ועד הגן,אבל החניה לא מרוצפת (חצץ). למרות, שהיינו שם בגשם וממש לא הרגשנו שיש בעיה עם העדר הריצוף. החניה מאד מסודרת (!) שני סדרני חניה שממש מכוונים את האורחים, שאף אחד לא יחסום ולא יתפוס 3 מקומות חניה... מחירים - המחירים בחורף הרבה יותר זולים מהקיץ ומשתנים בהתאם לחודש ונעים בסביבות 35-39$ לפני מע"מ ואפשר להסתדר בעניין זה... (הם מצ´פרים הזוג ללא תוספות במחיר) ועוד נקודה חשובה מאד - היחס של כל הצוות בגן מדהים. האנשים נותנים הרגשה שהם באים לקראתך. אתם בהחלט יכולים להגיד שאנחנו שלחנו אתכם וממליצים בחום, לכו לראות!!! בהצלחה, לימור ודורון

nikit1

New member
המלצות...

אני מצטרפת כמובן להמלצות על גן אמנים, שם אנחנו נתחתן בפברואר. מקום נוסף שעדיין לא הוזכר זה גן הורדים בראשל"צ- מקום מקסים בעיני. יש גם את הבאר של סבא בין פ"ת לקרית אונו- מקום מהמם אבל יקר. באיזור הרצליה יש את "דרך ארץ" אבל אני לא בטוחה שהם עושים ארועי חורף וגן המוזיאון ברמת אביב- מוזיאון הארץ. יש עוד רבים אני בטוחה, בהצלחה!

הילית*

New member
משום מה ההודעות שלי לא נקלטות

אז אנסה שוב. גן האמנים- התחתנו בגן הפתוח בקיץ והיה נפלא. יש לי רק מילים טובות להגיד על המקום הזה ועל הצוות. יש להם גם גן מקורה ששירי וסיגל התחתנו פה לפני פחות מחודש וגם היו מאוד מרוצות גן הפקאן ברמת הכובש- הייתי שם בשני ארועים והיה נהדר חוץ מזה בהצלחה ואל תהססי להתקיל אותנו בכל שאלה !

יעלי2

New member
לגבי הבית הירוק שהמליצו

המקום יפה מאוד, אבל בגלל שיש לכם 350 מוזמנים הוא לא מתאים לכם. נכנסים בו עד 220-230 איש בחורף.

אתי@

New member
המלצות...../images/Emo127.gif

אני מאוד אוהבת את ירוק על המים - יפה וטעים. חצר נצר מומלץ מאוד אבל לא כ"כ זול. גני כנען מקום יפיפה. בנס ציונה יש גני מרוויאס ששמעתי עליהם המון המלצות. ו... אנחנו התחתנו ב"בלוודר" בראשל"צ, זה אמנם לא גן אלא אולם, אבל החופה נערכת במרפסת בחוץ. המקום יפה, איכותי (אוכל שירות וכיו"ב) והיחס מצוין.

המלצות

בין הכרמים , הייתי שם בארוע ממש יפה. גני כנען- מהמם. אנחנו התחתנו בבוסתן של אלייה, אמנם זה לא גן, אבל זה אולם שבנוי בצורה מיוחדת, הוא עגול, והכל עשוי עץ וזכוכית. נורא יפה, אוכל טוב.

Yifaa

New member
בוסתן

הייתי שם והתרשמתי לחיוב. האם התחתנת שם בחורף ? שביל הגישה לאולם מאוד פתוח לגשם ורוח. איך התרשמת מאנשי המכירות שם? ראיתי בפורום זה ביקורת של merabi שלילית לגבי היחס

הי, אנחנו התחתנו באוגוסט כך

שהחופה היתה בחוץ. בחורף מן הסתם הכל באולם , קבלת הפנים והחופה, כך שהשביל גישה לא כ"כ משנה. כפי שכרגע עניתי ל-merabi אנחנו ישבנו עם יוסי בר ששת, ויש לי רק מילים טובות להגיד עליו- עדות לכך נמצאת במשרדו. אין לי מושג מה קרה אצל merabi .

לא, על השולחנות שמנו מתקן של 12

נרות. עם עלי ורדים מתחת. אבל השדרה של החופה היתה עצים שמהענפים שלהם תלוים נרות, וורדים שזורים בהם .

J-סיקה

New member
אנחנו התחתנו בשפיים

הגן מקורה ונעים הוא עגול מה שלא זורק אף אורח בפינה של האולם וכולם רואים הכל אנחנו הצלחנו להגיע למנה של 41$ כולל מע"מ במרץ האחרון (לפני שמונה חודשים) וזה כלל הגשה אמריקאית שלא היינו מוכנים להתפשר עליה!! שווה לבדוק כי בזמנו היתה חבילה שכללה לילה בבית הארוח של שפיים שצמוד לאולם וזה ממש כיף בלי לחץ בלי בלאגן עולים לחדר אחרי הארוע או שניה של פיפי לפני הארוע ממש נוח

למעלה