מחפשת נואשות

Levinzone

New member
מחפשת נואשות ../images/Emo10.gif

לחברה טובה שלי יש יומולדת השבוע ואני ממש ממש ממש רוצה להשיג לה טלפון ישן עם חוגה (מהישנים הצהובים של בזק... מוכה לשקול אפילו טלפון אחר ישן עם חוגה). בבבבבבקקקשששההה שמישהו יגיד לי שיש לו כזה והוא מוכן למכור לי אותו
just name the price... מאיזור המרכז אם זה אפשרי. תעשו מצווה
תודה רבה -יעל-

oren*

New member
את יכולה למצוא כאלה בשוק הפשפשים

ביפו (וזו גם הזדמנות נפלאה של שתיכן לעשות יום כיף), או להגיע באחד מימי שישי לשוק יד שניה בכיכר דיזינגוף בתל אביב ולחפש שם. כמו כן, הייתי מנסה להתקשר למרכז השרות של בזק, בזמנו הם עשו מבצע ארצי להחלפת טלפונים כך שאולי נשארו להם במחסנים ויסכימו לתת לך (תגידי שאת צריכה את זה לפרוייקט בבית ספר).

Levinzone

New member
במה זה עוזר לי בדיוק? ../images/Emo13.gif

אלא אם כן את מוכנה להוציא אותו מהמרתף ולתת לי.. ואורן: 1. יש פורום שאתה לא נמצא בו? 2. זאת הפתעה ליומולדת שיש לה ביום חמישי הקרוב
אני לא אספיק!!!

Strawberry Kiss

New member
../images/Emo9.gif

אין לי בעיה לתת אותו הבעיה היא שהכל אצלנו דחוס במרתף ויקח לי שנים למצוא אותו. מצטערת.
בהצלחה!

nirdagan

New member
כדאי שתבדקי...

אם את משלמת עליו דמי שימוש חודשיים. בעבר הרחוק היה מותר להשתמש רק במכשירים של משרד התקשורת, והיה עליהם תשלום חדשי. ומי שלא החזיר אותם משלם עד היום את דמי השימוש האלה. כדי לרמות את האנשים, דמי השימוש האלה אינם מופיעים החשבון בנפרד אלא כחלק מדמי השימוש הקבועים. ככה בזק מרויחה כסף על "השכרת ציוד". כדי להפסיק לשלם אותם יש לגשת לסניף בזק עם המכשיר, ולבדוק אם את משלמת עליו. אם כן, תוכי להחזיר את המכשיר ולזכות בוויתור על דמי השימוש.

למעלה