מחפשת נשל נחש

tamarorion

New member
מחפשת נשל נחש

צריכה דחוף חתיכה של נשל נחש לא חשוב איזה למטרות ריפוי אשמח אם יש למישהו רעיון מאיפה להשיג תודה

naja

New member
הוכח מדעית שזה מאוד עוזר-

לחשבון הבנק של כל מיני נוכלים ועובדי אלילים ש"רוקחים" מזה כל מיני תרופות ומוכרים לחולים מסכנים.

גם לספארי יש פניות שונות משונות

נשל נחש שערה משפמו של זאב ציפורן של אריה שתן של דב יתכן שעשיתי כאן בלבול בין החומרים השונים לבעליהם, אבל הכיוון הוא כזה מן הסתם, הפניות נענות בשלילה...

TAINTED SAINT

New member
אם את מאזור ירושלים את יכולה לקבל כמה נשלים

של נחשים ממני ללא כל תשלום. לא מאמין שיש להם באמת ערך רפואי,אבל אם זה יעזור לאפקט הפלאסיבו אז מי אני שאתווכח איתך ? צרי עמי קשר דרך מערכת המסרים הפרטיים,ורפואה שלמה. לקרן-אצלנו בתנכי הבקשות הן בדרך כלל לשערות של אריות ונמרים [לקמעות נגד פחדים וכדומה],הבקשה הכי משונה שהופנתה אליי אישית הייתה לפני שנתיים עיי יהודי חרדי שארב לעובדי הגן ליד תחנת האוטובוס עם בקשה מאוד מקורית:"קילו של גללי אריות", אפילו הושיט לי שקית ניילון.
לדבריו הרב שלו ייעץ לו "לפזר גללי אריה בגינה כדי להרחיק כלבים משוטטים שיפחדו מהריח...." נאלצתי לאכזב אותו,מה עוד שקיים איסור גורף על חלוקה\סחר של כל דבר הקשור לבעלי חיים שאנו מגדלים בגן,היוצאים מן הכלל הם ילדים חובבי בעלי חיים שאוספים נוצות ליד תצוגות בעלי הכנף וליד האגם.

למנה אתה עונה לי???

שתן אריות גם היה בתפריט לצואת אריות יש אצלנו תור ארוך והרבי דווקא צדק. זה באמת עובד. משתמשים בזה בדרך כלל כנגד שועלים או חזירים ואל כנגד כלבים,אבל אני מניחה שזה יעבוד ההשפעה עוברת כעבור זמן מה. החומרים מתפרקים כמובן וגם בעלי החיים לא פראיירים... הם מבינים בסופו של דבר שלא אריות ולא יער. חוקר אחד ממכללת תל חי עושה על זה מחקר

TAINTED SAINT

New member
עניתי ל tamarorion שפתחה את השרשור.

מחמת הנימוס לא נדחפתי לראש התור בסגנון "אני רק שאלה"...["אני רק תשובה" במקרה זה
] לפי שלא פנתה אליי עד כה יתכן שכל העניין היה מתיחה או שנרפאה לבנתיים.

ברור לי שענית לה

רק שלא מיקמת את התשובה אליה אני לא מאמינה שזו מתיחה אני חושבת רק שהיא נרתעה מהתשובות הציניות

Fairy24

New member
כמובן, אדם משכיל ורציני שכמותך.

נחש מתקופות עתיקות נחשב לחיה עוצמתית שקשורה באלהות וריפוי, היהדות ניסתה ומנסה להוריד מגדולתה, עד כדי השפלה והסתה, אפשר לראות כבר בסיפור עם הנחש בבראשית, שיכול רק לקחת מהעץ ההוא שמחולל פלאים, אבל כל הדברים הללו אסורים, למה? כי זה של עמים האחים והעם היהודי מתיימר להיות אחד, יחיד ושונה משאר העמים העתיקים (עתיקים אף יותר ממנו) וגם מהתרבויות היותר חדשות. הנשל יכול להיות משהו סימבולי להתחדשות, מוות של משהו לא טוב והתחלה חדשה ובריאה, או הסרה וקילוף של משהו מיותר ומעיק.

naja

New member
אנחנו מכירים? לא נראה לי......

לא חושב שיש לך איזשהו מושג לגבי ההשכלה שלי, אבל אני יכול לומר לך שעד היום לא ראיתי ולא הוכחה אחת לכך שלנשל הנחש יש סגולות ריפוי. גם לא בבלל המילים הסתמי שרשמת בתגובה להערה המשכילה והרצינית שלי

weinman

New member
הסנאים לא חושבים כמוך ../images/Emo6.gif

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3488097,00.html פתיח המאמר חוקרים בארה"ב גילו כי שני מיני סנאים באזור קליפורניה משתמשים בטכניקות הסוואה ייחודיות כדי להסוות את ריח גופם מפני טורפים מסוכנים. "הם לועסים את נשלי נחשי עכסנים ואף מורחים את הנשל על פרוותם", אומרים החוקרים ל-ynet. "זו הוכחה נוספת שגם חיות קטנות מסוגלות להערים על טורפים גדולים ומיומנים" יש גם סרטון מאמר בנשיונל גאוגרפיק באנגלית http://news.nationalgeographic.com/news/2007/12/071221-squirrels-snakes.html

Fairy24

New member
ברור שלא ראית

אני יכולה להתערב שמעולם לא קראת שום דבר או ניסית שום דבר בנוגע לזה.

למעלה