מחפשת סדנא מצולמת של...

מחפשת סדנא מצולמת של...

הכנת פרגיות , לא מישרים או צלייה איך עושים את זה מההתחלה זאת אומרת הוצאת העצמות מהכרעיים המחירים של הפרגיות פשוט מגוחכים וחשבתי להתחיל לעשות את זה בבית
 
דניאלה צודקת ב105 %

בדרך כלל מפרקים את החלק התחתון לעשית שוורמה אבל אבל אבל על שיפודי השוורמה פרגיות מכניסים גם חלק קדמי וגם לעיתים החלק העבה של הכנף.אשתדל בהזדמנות להעביר סדנה לפרוק עופות ע"י צילומים זה יהיה ארוך היות ואני חלש במחשבים אינני יודע כיצד מעלים מצגת אז בלי נדר אביא הביתה עוף שלם וננסה לעשות משהוא. כמובן בהסכמתם של סתו ופרח. צ'י
 

milch

New member
כלכלית מאד כדאי

אומנם לא ע"י קנית כרעיים. אני קונה בד"כ 4-5 עופות שלמים ומפרק אותם לחלקים לפי "בקשת הקהל" - זוגתי שתחיה. שום דבר לא נזרק למעט חולית קצה הכנף. משום מה זה לא נכנס אצלנו אפילו למרק, לא יודע למה, ככה התרגלנו.
 

noamm

New member
זה משהו אחר

אני התכוונתי לקניית כרעיים לשם פירוקם לפרגיות. אולי פעם אם ישעמם לי אני אבדוק את זה במדוייק
 

milch

New member
עד שציקימינגו יעלה מצגת

לאחר הפרדת הרגליים מן הגוף, אני חותך בפרק ומפריד בין שוק לירך. עכשיו או קודם, מורידים את העור, אשתי מכינה מזה ושאר העור - עור מטוגן. בעזרת סכין קטנה-בינונית וחדה (גם שפיץ וגם להב), אני חותך לאורך העצם כמו כשמקלפים סברס. לאט-לאט, בזהירות ובקפדנות מפרידים את הבשר מן העצם לאורכו וסביבו. אני משתמש בשני חלקי הכרעיים. אני מקווה שזה עוזר בינתיים - בהצלחה ולתאבון
 
נעם ומילך תודה חסכתם מעמי את ההסבר

בהחלט מספק אלא אם יש לכם שאלות אשמח לענות במיקרה פגשתי בחנות לממכר כלים חד פעמים ברמת גן שיפודים ברמה אחרת הנה הם בתמונה ליד השיפודים הדקים(הישנים) צ'י
 

בלוביי

New member
היי דניאלה.כדאי בהחלט לקנות כרעיים(פרגיות)

נקיים מעור ועצמות.ההפרש הינו 2,3 שח לקג. אני משלמת באיטליז 35,40 שח לקג. פרגיות טרי.
 
תודה רבה על הסירטון הוא

מדגים יופי אני מבטיחה לנסות פשוט השבוע קניתי פרגיות בסופר במחיר שערוריתי של 60 שקלים לקילו
 
מילך צודק כמות גדול של עופות

אני נכנס לשיקמה (הסופר של רמי לוי) בקנית 100 ש"ח אתה מקבל ארבעה ק"ג עוף ..בעשרה שקלים הקילו...הפריזר שלפניכם לפני שהילדים רוקנו אותו... צ'י
 
לעולם לעולם עבוד על קרש עבודה

למען השם לא על צלחת. הערה קלה ...את הגרגל'ה (צואר) הסר בסוף על ידי משיכה.לאחר הורדת החזה (שניצלים)הוא יתנתק בקלות לכל אורכו עם הגב.תוכל להעזר בו באחיזה (אם תרצה) אין צורך לחתוך אותו באמצע..ודאי שלא בהתחלה.. צ'י
 
../images/Emo45.gif צודקת

מלאכת הפירוק היא שטותית, אבל רצוי להצטייד בסכין פירוק ייעודית שמקלה על העבודה. אנסה לצלם את השלבים ואעלה כאן בצורה מסודרת.
 

פוקסי99

New member
סדנה לפירוק עוף

כאשר יש מבצעים של עופות מוזלים למשל כמו היום ב10 שקל לקילו אני קונה מספר עופות ומפרק בקלי קלות לבד בבית אז הינה לכם סדנה לפירוק עוף
 
למעלה