מחפשת סיבה...

d a r k b l u e

New member
מחפשת סיבה...../images/Emo14.gif

מחפשת סיבה להתקרב אלייך להיות לצידך, בקרבתך מחפשת סיבה לשמוע קולך להביט בפנייך , בחיוכך מחפשת סיבה לגעת בך סתם כבדרך אגב, במקרה מחפשת סיבה לדבר איתך להראות לך שאני כאן ואת כמו לא יודעת כמו לא שמה לב לא מרגישה שאני בקרבתך שאני לצידך, בוהה בדמותך לא רואה שאני רק רוצה את אהבתך...

בוקר טוב ../images/Emo24.gif

חזק וקשה. וכואב לי לקרוא זאת. הלוואי והיה לי מה להגיד לצרוח לכתוב לך ממני. אין לי אני מציטערת. מקווה שאת רק יותר חזקה. היתי שם לפני שנה אם אקסית וחברה אחרת. ו... לפעמים בכאב ובצער חוזרת לשם. ואין איש כמעט שמבין. למי הפגיעה של אנשים הקרובים פוגעת יותר מימה שאתה עישתה והם לא רואים כל סיבה להתנצל וזה הכי כואב לא הכי. זה כאב שמפלח את לולותי וימי. אין לי הרבה מה לכתוב להמשיך האלה על המשפט הזה ולחפות ולשחרר יוכל להגיד שכל פסיכולג שמכבד את עצמו לא יאמר אנשים ונשים עימצו זאת מבלי לדעת אולי כמה זה נכון אין ספק. אבל זה נכון של שנה או יותר או פחות שנה!!! קשה של סבל ובעיקר לבד. בלי לראות בלי לשמוע בלי מילה טובה של עידוד בלי מגע בלעדייך בלי נשיקה בלי כלום ריקנות איומה ולך טוב יפה את שעזבת וברחת לך טוב ליעלם בלי עקבות או שלום. אז היה תלות נכון היה לחץ היה לך עד כדי כך שברחת בלי לדבר בלי להסביר ועל זה אין סליחה אין טינה אולי אבל כפרה לעולם לא תוכל לבוא על מה שקרה .. לא עכשיו לפחות אולי פעם שתבואי אבל תאמת אני כבר לא מחכה לך יותר. אולי פעם שתרצי לדבר יהיה כאן אבל שלא תחשבי שאני יהיה כבר כי לא ניראה לי אני לא אמורה להיות כאן זה מה שאמרת וזה מה שקרה וימשיך לקרות עד יום מותי .. הית חסרה לי במשך שנה אני כבר לא מכירה אותך אולי בחיים לא הכרתי וכגם חברתך היתה חסרה לי המון ביחד הלכתם צמד חמד בלי להגיד שלום קראת לי מניאקית(סליחה על הבטוי) באמת הית כזאת.. אולי לא נישארת אבל הית כזאת לקראת הסוף בסוף לא הרי יוכלתם ללכת בדרך הישירה. לא יוכלתם להגיד נמאס רק רע זה לא היה רע אותם לא יודעים מה זה רע... זה לא מתאים זה לא בסדר זה פוגע.. זה רוע.. זה רוע... (תסלחו לי) על כעס יש לי שיחה היום כגם כך ויקח זאת איתי לשם שנוי.. תמיד שכחת טוב שאת עצמי כגם לא.. אני רעה לעצמי.. חבל שלא אמרת שאני רעה הרי אמרת רע לי איתך.. זה אותו דבר!!! צער לי! אותו דבר אצלי.. יום טוב סתם אחת...

מורן א

New member
d a r k b l u e

לפעמים האדם הקרוב ביותר, הוא בעצם, הרחוק. החזרה על המשפט "מחפשת סיבה" מדגיש את הרצון והחיפוש. מורן

למעלה