מחפשת סיפור מתאים

mentorit

New member
מחפשת סיפור מתאים

אני גרה בבוקרשט רומניה, כאן אין תיאטרון בובות בעברית...מילדותי אני זוכרת כמה אהבתי ללכת להצגות ילדים. זה מאוד חסר לנו. לחגיגת יום הולדת 4 של בתי, החלטנו אנחנו להכין הצגת תיאטרון בובות קצרה בבית, בעברית ולהציג לילדים (קבוצה קטנה של 15 ילד) תאטרון כבר הכנו וגם נושא בגדול יש - נסיכות הדבר היחיד שחסר לנו הוא סיפור מתאים ומאחר ואינני יכולה פשוט לגשת לחנות הספרים ולקנות ספר...אני זקוקה לעוד מוחות שיעזרו לי בשלט רחוק. אם יש לכם רעיון לסיפור, אני מאוד אודה לכם אם תעזרו ותשלחו אלי תודה! נ.ב אשמח לשדך בין אלו המעוניינים להגיע לרומניה ולהציג לקהילה הישראלית תיאטרון בובות בעברית התקציב של הקהילה וודאי לא יהיה גדול, אך אני משוועים לקצת תרבות בעברית לילדינו...

feyoula

New member
ספורי נסיכות

אני עובדת עם ילדה בת חמש שמעריצה את רפונזל וזה באמת סיפור חמוד . גם הנסיכה והעדשה יכול להתאים- לא מפחיד מדיי ואפילו עם מוסר השכל. יש גם את הנסיכה והצפרדע, היפיפיה הנרדמת ועוד רבים. כמובן שאתן יכולות גם להמציא סיפור ביחד. לא יודעת אם יעזור או לא, עם קשר או בלי... http://www.hasifriya.org.il זה אתר שמקריא אגדות וסיפורים בעברית והילד יכול לתפעל אותו בעצמו. לילדים מעט גדולים יותר שלומדים קריאה יש גם אפשרות לראות סמן שעובר מעל המילים ולבקש פירוש למילים לא מוכרות. יש שם קובץ של סיפורים שיספיק לך להצגות רבות:) גם הסיפורים שהזכרתי נמצאים שם. בהצלחה!!

הבת שלי מאוד אהבה בגיל 4 את הספר

"הנסיכה לילי" . סיפור על נסיכה שגידלה בע"ח רבים ודאגה להם בזמן שהיא עצמה לבשה בגדי עבודה מרופטים. היא מקבלת הזמנה לנשף הנסיכות הראשון בחייה והחיות נחלצות לעזרתה ומכינות לה בגדים חגיגיים. שיהיה לכם

ברוכה הבאה אלינו מרומניה הרחוקה....../images/Emo24.gif

http://www.pisga.org.il/gan/ זהו קישור לפורום הגדול לגננות. [הפורום הגדול] תמצאי שם שפע של סיפורים לכל יום עונה וחג.....ועוד רעיונות רבים להפעלה והעשרה. אנו כאן נוכל לעזור לך בכל שתבקשי
כולל תמונות והסברים מפורטים. שיהיה לך יום נפלא דבי

mentorit

New member
בינתיים חקרתי לעומק

ומצאתי את הסיפור המוכר על הנסיכה וצפרדע (הטבחות צריך לקיים..) יש לי קצת קושי עם מוסר ההשכל של הסיפור (מה..הנסיכה באמת חייבת להכניס את הצפרדע למיטתה???) אבל אני אעשה קצת אדפטציה לסיפור. תיאטרון בובות קניתי ...נשאר להכין רקעים ולמצוא בובות מתאימות תודה לכל העוזרים!

למעלה