מחפשת ספרים מדברים

במבליק1

New member
מחפשת ספרים מדברים

שלום לכולם. אני מחפשת לקנות מתנה לחבר שלי ספר מדבר - באודיו, ספר שמישהו מקריא אותו. ממש אשמח אם יש כאן מישהו שיודע היכן ניתן להשיג ספר כזה.. ביררתי בסטימצקי ובצומת ספרים ואין להם כזה דבר. הצלחתי רק למצא כזה להורדה באינטרנט ובזה אני לא מעוניינת אני רוצה לקנות לו דיסק ממש. גרה בירושלים. מישהו מכיר ויודע היכן ניתן להשיג? תודה רבה מראש. במבליק.

שלום במבליק,

יש ספרים מצויינים אצל סוניקבוקס, וזה אמנם להורדה באינטרנט אבל נדמה לי שהם גם שולחים תקליטור אם את מבקשת. הספרים של רם אורן מומלצים. קישור תמצאי כאן בפורום, או חפשי אותם בגוגל. פרט לסוניקבוקס, תקליטורים אחרים לא ניתן למיטב ידיעתי למצוא בעברית. באנגלית תוכלי כמובן למצוא מה שאת רוצה באינטרנט.

ולמה בעצם את לא רוצה קובץ למחשב?

תמיד אפשר לצרוב על תקליטור ולקחת לאוטו. אין בעיה. אני הורדתי אצלם כמה ספרים עד היום, לבן הצעיר שלנו. הוא רואה, אבל זה מאוד כיף שיש מי שמספר לו סיפור גם כשאנחנו לא בבית. כולם מאוד נהנו.

במבליק1

New member
תודה רבה על התגובה

רציתי לתת לו מתנה עטופה :) אחר כך שהבנתי שאין אז הייתי מוכנה להתפשר גם על הורדה, אבל הספרים שם דווקא לא לרוחי :) בכל אופן תודה, כנראה שאצטרך להתחיל לחפש בספריות..

2 אופציות - רישמי בגוגל "דיסקים מספרים סיפור"

תקבלי כל מיני מידע ויש לקנות כל מיני מאידך אני מציעה "בזהירות"
אם רוצים ספרות ספציפית או ספרי עיון אפשר לצאת ביוזמה של מקריאים מתנדבים או בתשלום סימלי - לקריאה בהטעמה להקליט ולהוציא במספר עותקים לאוכלוסייה שזה נדרש לה... במכירה זה על פניו נשמע מסובך ומצריך התארגנות - אולי שווה לנסות.... בהצלחה

זה בלתי אפשרי,

בדרך כלל המחסום הוא זכויות היוצרים של הסופר, המו"ל, המתרגם וכו'. לא ניתן סתם ככה להקליט בלי לקנות קודם את הזכויות. בנוסף, הקלטה של ספר באיכות שתאפשר שמיעה נעימה אינה דבר של מה בכך, צריך אולפן וציוד מקצועי. בקיצור, הרעיון יפה ואצילי, אבל לא כל כך ישים. אז נישאר עם הספרייה בנתניה...

ההבדל בין אי-אפשר ואי-אפשי

אני בטוחה שאפשר להביט על חצי הכוס המלאה ולצאת ביוזמה לפחות לצורך בדיקת הנושא על כל היבטיו. זה עשוי לעזור גם לאוכלוסיית דיסלקטים, ADHD וכיוצ' יש מספיק סיבות לנסות בשלב ראשון לבדוק איך מריצים את העניין..... ויש הרבה שחקנים במדינה שישמחו להשלים הכנסתם בדרך זו.. יש תורמים, מתנדבים הכל תלוי בגישה וברצון... ואחת קטנה לסיום, אולי אני שוגה בפנטזיות, אבל אותי לימדו שחצי הדרך למימוש הוא החלום

למעלה