מחפשת ספרים של רוברט שאקלי

ZoyaK

New member
מחפשת ספרים של רוברט שאקלי

אשמח לקבל מידע לגבי מקומות בהם אפשר לקנות את הספרים שלו. בעברית או באנגלית , חדשים או משומשים . לצערי בחנויות ספרים הגדולות כמו סטימצקי או סיפרי לא הצלחתי למצוא. תודה על כל מידע אפשרי

Boojie

New member
אז ככה:

לרוברט שקלי בלבד יצא רק ספר אחד בארץ - אלמוות בע"מ. דווקא יש לי עותק מיותר של הספר הזה, אם את/ה רוצה לפנות אלי באימייל. הספר הזה ניתן להשגה לאחר שיטוט קצר בחנויות ספרים משומשים. ספר טוב ומעורר מחשבה. בנוסף, יצאה לו טרילוגית ספרים עם רוג´ר זילזני - הסדרה של נסיך החלומות (הביאו לי את ראשו של נסיך החלומות, אם בתחילה לא תצליח, מהתלה לא קלה). לא השתגעתי על זה - משום מה, למרות שהסדרה הזו כוללת את כל המרכיבים האהובים עלי, היא לא ממש עובדת. למיטב ידיעתי, אפשר עדיין להשיג את הספרים האלה בחנויות. לגבי ספרים באנגלית - טוב, זה כבר צריך לבדוק בחנויות משומשים ובחנויות שמוכרות ספרים באנגלית באופן כללי. סטימצקי זה לא ממש המקור המתאים, אם כי הם ישמחו להזמין עבורך ספרים שלא נמצאים במלאי, למיטב זכרוני. שווה לנסות באתר של בברלי´ס בוקס (חנות ישראלית, חיפאית אפילו למי שעוד זוכר אותה), שבו נמכרים ספרים משומשים באנגלית במחירים סבירים מאד ובמגוון יפה.

זש

New member
אכן יצא

עד כמה שהבנתי ניתן לרכוש אותו רק ב"קדמת עדן" בתל-אביב וזאת כיוון שהוצאת "אודיסאה" שהוציאה את הספר היא בבעלותו של קובי קמין, בעליה של "קדמת עדן". היה בזמנו (אולי עדיין מתקיים?) מבצע של האגודה למדע בדיוני ופנטזיה שאפשר רכישה כולל משלוח של "מלכודת האנשים" ו"מוקינגבירד" ב- 100 ש"ח (לשני הספרים). אגב, אחדים מכם אולי מכירים אותי בשמי המלא "זה שמשלם יותר מדי" מפורומים אחרים (ואף מכמה הודעות בפורום זה), אך לרגל הרשמתי בפורומי תפוז הוזמנתי ל"המהפך" ואורנה דץ עשתה לי סלסול ומרחה עלי שני קילו מייק-אפ. על מנת להשלים את שינוי התדמית, קיצרתי את שמי לשם קצר ואופנתי ("זה מה שהולך אצל הצעירים היום", אמרו לי במשרד הפנים). וזהו. אני פה.

הייזל

New member
ראיתי את הספר הזה ואת

מוקינגבירד ואת ספינת התעתועים ואת מכונת הזמן כ-ו-ל-ם בסטימצקי קניון ערים בכפ"ס. אין לי כסף לכן מכונת הזמן עדיין נמצא בחנות נכון ליום שבת.

Boojie

New member
וואללה*, ידעתי שמשהו אני שוכחת.

* להבדיל מוואלה, כמובן...

ZoyaK

New member
את האמת כבר חיפשתי ....

בחנויות של ספרים משומשים בתל אביב. יש כמה כאלה , אך לצערי לא עלה דבר בידי . את הספר אלמוות בע"מ קראתי אך יש לו חומרים הרבה יותר טובים מזה. יש ספר אחד שקראתי ברוסית אך אני נואשות מחפשת באנגלית או אפילו בעברית (בכל זאת יש חברים לא דוברי רוסית ורציתי לחלק איתם את החוויה שלי ) זהו ספר בשם : Dimension of Miracles ואם זה מעניין מישהו אז אני גם מצרפת book review ספר מאוד מצחיק ושנון . ויש לו עוד המון סיפורים בסגנון הזה אבל שוב מצאתי את זה רק ברוסית .

preacher

New member
אני, לא ממש אהבתי אותו

הוא די התיישן, ויחסית למדריך הטרמפיסט הוא ממש חלש, אבל הוא גם נכתב הרבה לפניו. אהבתי שם את כדור הארץ החלופי עם הפרסומות, אבל זה לא היה מצחיק, זה היה עצוב כי זה כל כך דומה לעולם שלנו. ככה או ככה שלחתי לך דוא"ל וננסה לארגן משהו.

למעלה