מחפשת ספר טיסה לקינדל

dixie chick

New member
מחפשת ספר טיסה לקינדל

המלצות יתקבלו בברכה-
משהו זורם ואקשני, בלי הרבה מריחות ובלי סאגות שלמות, כזה שיתחיל בעיקר כי ההתחלות קשות לי (אני מאוד הססנית בתחילת כל ספר).
לא אכפת לי שיהיה קצת רדוד כי זה טיסה, למשל- משחקי הרעב היה יכול לבוא בול, אבל לא נוגעת בדימדומים וחבריהם.
לא אוהבת שוביניזם גס וחלוקות סקסיטיות בספרים, מאוד אוהבת אם הספר יצירתי ומקורי מבחינת רעיון ומחשבה.
לא משנה מד"ב\ פנטזיה.

תודה!

מיכאל ג

New member
the steel remains - richard k morgan

ספר אקשני עד אימה, עולם מקורי למדי (פנטזיה שנכתבה ע"י סופר סייברפאנק), הכי לא סקסיסטי שיש (מתוך שלוש דמויות ראשיות, גיבור אחד גיי ואחרת לסבית), ולגבי מתחיל מהר וחזק, הנה משפט הפתיחה, ונראה אם זה לא יסחוף אותך פנימה:

“When a man you know to be of sound mind tells you his recently deceased mother has just tried to climb in his bedroom window and eat him, you only have two basic options. You can smell his breath, take his pulse and check his pupils to see if he's ingested anything nasty, or you can believe him.”

NomadSoul

New member
מספר המלצות בתור אחת שקוראת בעיקר בטיסות:

1. Magic Bites ושאר ספרי קייט דניאלס - למעשה את העותק הראשון שלי שכחתי בטיסה...
פנטזיה אורבנית שמתרחשת במציאות בה נוצר חוסר איזון בין ה"קסם" של פעם וה"טכנולוגיה" של היום.

2. Halting State - רעיון מגניב לגמרי, בעיקר בגלל שמתאר מציאות טכנולוגית שעשויה להיות שלנו ממש אוטוטו.
אמנם בהתחלה קצת מוזר לקריאה בגלל שהוא כתוב בגוף שני (כן, שני) עבור שלוש דמויות שונות, אבל אם לא תתני לזה להרתיע אותך - לפי דעתי הוא מהנה מאוד.

3. Dog Days והמשכיו - פנטזיה אורבנית, בו הגיבור מכשף כמו שהוא מנגן ג'ז - תוך כדי אילתור.

frizzly

New member
את בקטע של פנטזיה אורבנית?

fever, mortal instruments, milenium, mercy thompson, ריצ'ל מורגן

האמת חוץ מאולי מילניום (שהוא לא ז'אנרי אבל עדיין מצויין, לפחות הראשון בסידרה) אז בהחלט יש בספרים האלה קצת חלוקה סקסיסטית.

מרסי היא נורא בחורה גבר גבר, אבל יש שם אנשי זאב שהגברים הם החזקים והנחשבים.
mortal instruments - סיפור רומנטי על רקע עולם חבוי של אנשים עם יכולות, ויש שם גם סיפור אפוקליפסה סטייל הארי פוטר (האיש הרע שרוצה להרוס את העולם)
FEVER - היא מתחילה כילדה ורודה ומסיימת את הסידרה (6 ספרים שאת כולם צריך כדי לסיים את הסיפור, זה לא ספרים שעומדים בפני עצמם) כבחורה אפילה שמצילה את העולם. ועדיין בדרך היא צריכה שיצילו אותה.
ריצ'ל מורגן - אני עכשיו באמצע של הראשון ודי חביב לי. שבר לי צום קריאה.

מכולם הייתי בוחרת בmilenium כספר טיסה הכי מתאים.

הייזל

New member
ממליצה לנסות את קייט דניאלס

הספר הראשון הוא בן 200 עמודים בלבד ואם תתפסי תרצי את כל השאר אם לא הספר הראשון יכול לעמוד בפני עצמו לדעתי.

NoalePaz

New member
אם כבר מרסי - איך אף אחד כאן לא אמר לי

שהחדש יצא לפני שבועיים.
איזה כיף!

למעלה