מחפשת ספר על כלבים לילד בן 7

Leeanne

New member
מחפשת ספר על כלבים לילד בן 7 ../images/Emo107.gif

בעקבות ההצלחה הגדולה לה זכתה ההמלצה הקודמת שלכם לספר העוסק בכלבים ("הכל בגלל סופר-מר", שהקוראת בת ה-9 אהבה מאד), אשמח לעזרתכם בחיפוש אחר ספר קריאה דומה לילד בן 7 (מסיים כתה א'). הוא מאד אוהב כלבים ויש לו גם כלב חדש, כך שכל ספר עם עלילה העוסקת בכלבים או בילדים וכלבים, המתאים לגילו, יתקבל בשמחה. תודה על עזרתכם

ספר על כלבים:

שלום, יש את הספר "מסע בסימן כלב" של קורנל מקושינסקי, אך אני חושבת שהספר הזה לא כל-כך מתאים לגיל 7, אבל אפשר לנסות. יש ספר מדהים ביותר שקוראים לו "ספר ההפנוט הגדול של מולי מון" של ג'ורג'יה בינג. - זה ספר יפה ביותר! למרות שלא כל העלילה עוסקת בכלבים... יש את הספר "פנג הלבן" של ג'ק לונדון. שזה ספר קלאסי ויפה ביותר. וספר אחרון שעליו אני מאוד ממליצה ויכול גם להתאים ביותר לגיל של בנך: "שַׁיילוֹ" של פיליס ריינולדס-ניילור. = ספר מאוד יפה! מספר על ידידות בין כלב לילד ואיך הילד מציל את הכלב. מקווה שעזרתי לך!

Leeanne

New member
תודה לך!

אני מכירה את "הפנג הלבן" ו"שיילו", אבל חושבת שאולי הם יהיו קשים מדי לילד בגיל 7. אני אבדוק לגבי "ספר ההפנוט הגדול".

ספרים על כלב

מסע הגעגועים של סולי / נורית זרחי . מי מפחד מחושך/חוה טל כלב ירוק אחד /פסקל ביט . קליפורד הכלב האדום/ נורמןבריידוול. ספרים אלו אהובים מאוד .על ילדי הכתות הצעירות

שלום לך .

אינני מכירה את הספר שהצגת . האם תוכלי לתמצת או לציין פרטים בתודה

לוטקה

New member
בָּלטו הכלב הכי אמיץ בעולם

נטלי סטנדיפורד, הוצאת זמורה ביתן, סדרת "פנת קריאה" ספר מקסים המספר סיפור אמיתי על כלב שהוביל תרופה באלסקה. הכתב גדול, מנוקד, מאד מתאים לקריאה (בניגוד להקראה) של מסיימי כתה א'. האיורים מאד יפים.

למעלה