מחפשת ספר

מחפשת ספר

שלום לכולם:) אני מחפשת כבר הרבה זמן את הספר: "מעיין מתגבר ושמו אדם" של הפרופ' יעקב פרנקל. ניסתי ב"אקדמון", אבל זה אזל, והם המליצו לי לחפש בחנויות יד שניה. בכל אופן, ידוע לי שיצאה כרגע מהדורה חדשה, אבל אני לא מצליחה להשיג אותה. נ.ב. אני גרה באזור ירושלים. אז ככה שהחיפושים מתמקדים באזור הזה:) בתודה מראש, סתם-אחת

friend9

New member
ספריית בית אל

המהדורה הראשונה יצאה בהוצאת ספריית בית אל בבית אל. הם רשומים במדריך הטלפונים 02. נסי לשאול אותם.

...

תודה על העזרה. יש לי קצת בעיה עם זה, כי להגיע לבית-אל זה קצת מסובך בשבילי. יש אולי מקומות בירושלים ממש שאוכל למצוא את זה בהם? [אגב, ההוצאה הראשונה היתה של צ'ריקובר, לא?] תודה, בתוש:)

בבקשה, אנשים../images/Emo7.gif

זה ממש חשוב לי!! אני יודעת שלא מאוד קשה להשיג את זה, כי זה ספר לא עד כדי כך ישן ושיצא במספר מהדורות מצומצם. אתם המומחים, אז פליז!!!! זה ממש ממש ממש חשוב ודחוף לי!! שוב תודה, וסליחה על ההקפצה. בתוש'

Rivendell

New member
אם אף אחד לא עונה

זה סימן שלאף אחד אין מידע על הספר. ניסית לבדוק בספריות?

לא.

בדקתי הרבה באינטרנט, בהמון חנויות ספרים שיש פה, וחוץ מב"אקדמון" זה לא הופיע, וגם שם כשהתקשרתי אמרו לי שזה אזל:( באיזה ספריות בירושלים זה יכול להיות? תודה Rivendell, בתוש'.

Rivendell

New member
תנסי בספריית

האוניברסיטה, ובספרייה הציבורית (יש יותר מאחת בירושלים?).

friend9

New member
ספריית בית אל

אם לא תטלפני להוצאה, הסיכוי שהם יטלפנו אלייך הוא אפסי. וכן, יש להם גם חנות בגאולה.

הי הי הי,

נא לא להגזים! ביקשתי עזרה אומנם, אבל מכאן ועד לנצלנות הדרך ארוכה... תודה על הכל, חברים, בתוש':)

חוטהשני

New member
האן ניסת בחנות של ספרי קודש ? מן הסתם אולי תמצאי את הספר בחנות עצמה (כי זה ספר שנמכר תמיד..) ואם לא - בטח החנות תוכל להשיג לך את הספר ../images/Emo50.gif

טוב, אז ככה...

בספריית בית-אל לא היה:( ב"ספריה הלאומית" של האוניברסיטה העברית דווקא היה, אבל אני רוצה לקנות את זה, לא לקרוא... אבל על הדרך מצאתי שם ספר שמאוד רציתי לקרוא, אז תודה Rivendell
אמא של הודיה:) חנות לספרי קודש? לא ניסתי (עדיין). אולי יש בחנות שמעל הכותל? למרות שלא מאוד נראה לי. יש לך חנות מסויימת שהגיוני שיהיה בה? מה יהיה, אנשושים? אני ממש ממש חייבת את זה!!:( וככל שעובר הזמן אני מתחילה פחות ופחות להאמין שזה ניתן להשגה...
תודה על כל הרעיונות
אם יש לכם עוד, אני כמובן אשמח וארצה מאוד לשמוע. בתוש'

חוטהשני

New member
אני לא יודעת איזו חנות את מכירה אבל לדעתי כמעט כל חנות של ספרי קודש תוכל להשיג לך את מבוקשך..

חברים!!!!!!

אפ'פעם לא נראה לי שהתחננתי ככה! בבקשה! הספר הזה ממש נחוץ לי!! אחותי מאוד מאוד רצתה אותו, היא חיפשה אותו קצת, והתייאשה. אז החלטתי שלכבוד היומולדת שלה אני חייבת להשיג לה אותו! היום-הולדת בשבת, וזה מתקרב בצעדי ענק!! אתם היחידים שנראה לי שתוכלו לעזור, אז פליזזזזזזזזזזזז, יש אולי עוד רעיונות/ הצעות? נתתם כבר ממש מלאן, ובכל אופן? סליחה על זה שאני משגעת אתכם ככה, ו...ריוונדל, אם ההודעה לא במקום את יכולה למחוק אותה. מצטערת:( תודה ענקית
סתם אחת

למעלה