מחפשת סרט

yayayoyo

New member
מחפשת סרט

בשנות השמונים היו מקרינים את הסרט הרבה בערוץ הראשון. אני לא ממש זוכרת כי הייתי קטנה וזה היה מזמן, אבל זה היה על איזשהו קרוקודיל ענק ששבוי במין בריכה מוארכת ושקועה בתוך מיבנה, וכמה מדענים סובבים אותו והוא מצליח לטרוף אותם אחד אחרי השני, או משהו כזה. יש למישהו פה מושג מה שמו של הסרט? (יכול להיות שזה היה סרט רוסי?!)

yamity1

New member
אממ [קטע מהסרט בפנים, אז מי שלא ראה

[קטע מהסרט בפנים, אז מי שלא ראה.....] ------ זה הסרט הזה שמרימים בו פרה עם מסוק מעל התנין? אני ינסה להיזכר בשם..

yayayoyo

New member
לא הבנתי

למה התכוונת בכותרת ובשורה הראשונה. לא זכורה לי סצינה כזו, אבל יכול להיות שהייתה כזו. אני זוכרת רק בכלליות את הסרט. היה שם איזה מדען עם משקפיים לדוגמא, והאווירה הייתה מאוד אפילה. אמא שלי זוכרת את הסרט בערך כמוני והיא בטוחה שזה היה סרט רוסי,והוא צולם בשנות השמונים ומטה כי הקרינו אותו בשנות השמונים.אז הינה עוד פירורי מידע. בבקשה תעזרו לי, אני חייבת להיזכר בסרט, כי זה משגע אותי!!!

yayayoyo

New member
ועוד נזכרתי

היו סורגים מעל הבריכה המוארכת והצרה בה היה הקרורודיל. במחשבה שנייה אני לא בטוחה אם זה היה סרט רוסי, או שהיה שחקן רוסי. חיפשתי בIMDB קרוקודיל ואליגטור בנפרד בעלילות, ולא העליתי שום עלילה שתאמה את מה שאני מחפשת. אולי זה סרט ממש נישכח שאין אותו בארכיון הסרטים? אנשים תעזרו לי. היו מקרינים אותו המון המון בערוץ 1 באייטיז.

VAMPhantom

New member
התבלבלת עם סרט יחסית חדש...

הקטע שציינת לקוח מ:pLACID-LAKE או משהו כזה, יחסית חדש.

orrrrrrrrr

New member
הסרט מאוד מוכר לי---

אבל הזיכרון מתעתע בי.. תכנסי ללינק המצורף- אולי שם תמצאי את הסרט המדובר

orrrrrrrrr

New member
טוב הלינק לא עובד

פשוט תכנסי לאתר ותריצי חיפוש "במילת מפתח" www.allmovie.com

yamity1

New member
כתבתי את השורה הראשונה

כדי לא להרוס לאף אחד חלק מהסרט אפילו שזה לא איזה ספויילר יש פה אנשים שמשתגעים מזה ;\ בקיצור.. אם זה משנות ה-80 אז אני לא מכיר..

yayayoyo

New member
לצערי הרב

גם באתר הזה אני לא מוצאת את מבוקשי.The Great Alligator היה הכי מתאים לתיאור, אבל זה לא הסרט. זה ממש מוזר, אבל אולי כאן בפורום אם יש אנשים בשנות השלושים ומעלה תנסו אולי להיזכר, כי הקרינו אותו כל כך הרבה פעמים בערוץ הראשון בשנות השמונים, וזה גם היה הערוץ היחידי, אז בטוח אתם מכירים.

VAMPhantom

New member
אני חושב שידוע על מה מדובר...

זכור לי במאורפל גם קטע.. בו התנין משתחרר ומטיל אימה על העירה גם במקרה,לא?

VAMPhantom

New member
והנה המציאה, תמו חיפושיך../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

מה יותר מתאים מאשר, סרט בשם: Alligator משנת 80'.

yayayoyo

New member
יכול להיות שאתה באמת צודק

כבר קודם חשדתי בזה, אבל עכשיו כשכתבת לי, נכנסתי עוד פעם וקראתי את העלילה. כדי להיות בטוחה אני אוריד את הסרט, , ואז אני מקווה ייגמרו יסוריי. אני מודה מאוד לך ולכל מי שניסה לעזור לי

למעלה