מחפשת עבודה צדדית, תוספת הכנסה

מקסימה1

New member
מחפשת עבודה צדדית, תוספת הכנסה

אולי תוכלו לעזור לי? איך מוצאים? עבודות שמשלמים לפי שעה.או אולי אפילו דרך האנטרנט.. אשמח לקבל עזרה ממכם.

alonfr7

New member
תוספת

למקסימונת, מציע תוספת הכנסה. לא לפי שעה אלא לפי מה שאת אכן שווה. בלי שעון עבודה וללא בוס בשטח, תהני ותרויחי מה שתרתי ללא מתח... לפרטים: העבירי פרטייך לאלון. בציפיה, אלון

בריא9

New member
הכנסה מקסימה כהשלמה

אפשרי גם כמלאה תשלום בהתאם לתפוקה ולתוצאה עסקית נמדדת לא עובדים - לא מרויחים עובדים מעט - מרויחים הגון עובדים הרבה - יש גם קידום דרושים נמרצים, מתמידים, רציניים לעבודת שיווק ומכירות עבור חברה מובילה חוד החנית של תחום ביטוח הבריאות המשלים הפרטי הדרכה תמיכה עמלות גבוהות תמריצי התמדה והצלחה גב חזק של חברה גדולה ומבוססת קריירה אפשרית לרואים במכירות מקצוע קורות חיים יתקבלו בפקס: 03-6060666 עבור מ.ב. 525 תינתן עדיפות למשרה מלאה תנאים מיוחדים לסטודנטים ולמשלימים הכנסה

בריא9

New member
יש ולא דרך האינטרנט

אני מחפש אנשים רציניים אני מאפשר גם חלקי משרה לא משלמים לפי שעות משלמים עמלות גבוהות מתאים לאנשי היי טק המחפשים הסבת מקצוע לשיווק ומכירות החברה, חברה רצינית מאוד וכרגע מובילה מסע שיווק גדול (ורק מסיבות של תחרות לא אזכיר את שמה כאן) מה מציעים? 1. הכשרה מקיפה אודות המוצרים (לא מאוד מורכבים וגם במחיר שכל אחד יכול) 2. תמיכה אישית שתבטיח הצלחה. 3. בונוסים למתמידים ולמצליחנים. 4. אפשרות לפיתוח קריירה למי שבוחר לראות במכירות מקצוע. 5. אפשרות למשרה מלאה למי שמעונין ומתאים. 6. 200% וגם 300% עמלה (מה שמאפשר להרויח 300 ויותר ש"ח ביום) מה זה לא? זה לא שיווק רב שכבתי! לא רוצים שתשקיעי כסף! מה כן רוצים? עבודה רצינית יכולת לשמור על קשר יומיומי נכונות לקבל הנחיה יצוגיות מה נדרש ממך עכשיו? לשלוח קורות חיים לפקס 03-6060666 עבור משרה 525 לא מבטיח לקבל כל אחד - סטטיסטית אנו כבר יכולים לצפות הצלחה.

למעלה