מחפשת עבודה :)

שירזע

New member
מחפשת עבודה :)

שלום שמי שירז, בת 21 מאיזור ת"א סיימתי ביום שלישי קורס ברמנים בברטנדר, הייתי מבין המצטיינים של הקורס וסיימתי עם ציון סופי של 98. הבנתי שלכאן נכנסים בעלי ברים וליינים שונים שמחפשים ברמנים וברמניות, במידה וזה נכון אשמח אם תפנו אליי לפרטי ואם יש צורך בתמונה אני אשלח כבר:) בכל אופן, אם זה לא המקום - מצטערת על ההודעה! ובלי שום קשר, אני מצטרפת לפורום נעים מאוד!!:)

NirvanaFan

New member
תשמעי

לא נראה לי שההודעה הזאת תעזור לך. אף בעל בר לא יתקשר אליך ויציע לך עבודה. את צריכה להתקשר אליו. העניין הוא להשיג את מס' הטלפון...

yogever777

New member
קודם כל..

ברוכה הבאה לפורום ומזל טוב על הקורס וכל הכבוד על ההצטיינות!!! אבל לברטנדר אין מחלקת השמה שדואגת לתלמידים שסיימו אצלהם? וכמו שבחור אמר הם לא יבואו אליך את צריכה להגיע אליהם. אבל אני אשמח לעזור לך צרי איתי קשר במסרים ואני יבדוק... בהצלחה!!!!

שירזע

New member
תודה רבה:)

בעיקרון יש להם מחלקת השמה אבל אני לא יודעת אם היא פועלת כרגע כיוון שהביצפר עובר שינויים, הסניף והמנהלה בת"א עוברים בכלל לזכרון יעקב ויש שם בלגן שלם... (ייפתח סניף חדש במקום אחר בת"א) קיצור לא יודעת אם הם יכולים לעזור לע כרגע. בכל אופן, איך מחפשים עבודה? בינתיים אני מנסה להפעיל קשרים עם חברים שלי שמעורבבים בסצינה הלילית (דיג'ייז יחצנים צלמים סלקטורים וכו'...) תודה בכל אופן ומקווה למצוא עבודה בהקדם האפשרי:)

obbb

New member
תגובה

גם אני כרגע במגעים עם ברטנדר ונפגע בגלל כל השינויים שלהם. לדעתי הם מטפלים בלקוחות שלהם באופן לא מקצועי מאוד ואני אישית נפגעתי מאוד מכל השינויים האלה ואני בטוח שאני לא היחיד. הם נופלים ובגדול בשירות ולדעתי בי"ס רציני ב100% לא צריך לתת לשינויים כאלה לפגוע כל כך במתן שירות שלו.

NirvanaFan

New member
לא הפסדת הרבה

מה כבר מחלקת ההשמה שלהם יכולה להציע לך? מקסימום עבודה בבר מסעדה.

obbb

New member
תגובה

בעקרון אתה צודק. ואני לגמרי לא מסתמך על מחלקת השמה. למרות שאני יודע (לא בהכרח באופן קבוע) שדווקא הם מסדרים לעיתים דברים לא רעים בכלל.

D221

New member
פה הטעות שלך ועוד עצה ידידותית

אין לי מושג מה קורה עכשיו עם כל השינויים בסניף הראשי אבל לברטנדר (היתה בכל אופן) מחלקת השמה ממש טובה. קודם כל הם שולטים באילת, ל80 אחוז מהמקומות באילת יש ברמנים מברטנדר, ומעבר לזה יש מלא מקומות מהדרום ועד הצפון שלבית ספר יש קשרים טובים איתם. הרבה פעמים מופיעות גם הצעות עבודה בחו"ל, מקומות שבהם בעל המקום (ישראלי) רוצה בוגרי ברטנדר. כך היה כשאני סיימתי בכל אופן, היום עם כל הבלאגן והעזיבה והעזבה של עובדים לא ברור מה קורה. קיצר, אתה רוצה לשבח ולהלל את המקום שלך סבבה, אבל לא צריך ללכלך על אחרים, בטח כשאתה לא יודע על מה אתה מדבר. חבל שככה הם הורסים את השם הטוב שלהם עם התנהלות מבזה של ח'ברה שמתעניינים בקורס\סיימו קורס זה באמת לא אמור לעניין תלמידים שהמקום עובר שינויים והם לא צריכים לסבול מכל המעבר. חבל. חוצמזה שבשביל בוגר קורס זה דווקא מומלץ להתחיל בבר מסעדה, ברגוע, ללמוד את העבודה, להכיר את המשקאות טוב יותר להתרגל לרעיון של עבודה מאחורי הבר, כי כמה שהקורס יהיה מעולה אין כמו הדבר האמיתי וזה לא קשור לאיזה בית ספר תלך. אחר כך לעבור למקום של היי ווליום וקצב רצחני של עבודה, כי חשוב לעבוד נכון ולא סתם. זו הבעיה היום, בגלל זה אתמול הבר שלי היה נראה כמו שהוא נראה - מטונף, חסר כוסות, חסר קרח.... כי הברמנים לא היו ממושמעים למה שדרשתי, הם חושבים שיותר חשוב להמשיך לגשת ולקחת הזמנה מלקוח גם אם אין קרח וכוס, ואם הלקוח נגעל לשים יד על הבר, לא נורא העיקר לקחת הזמנה. ניסיתי להשליט סדר שכל חצי שעה יש אחד שרק מנקה ומפנה וממלא חוסרים אבל במקום לעשות את זה כל פעם זה שהיה אחראי על הסדר העדיף לגשת ללקוח והבר היה נראה קטסטרופה רוב הזמן. וחוץ ממני אף אחד מהם לא היה בוגר ברטנדר אלא משהו אחר... בוגרי קורס טריים שמתלהבים מהרעיון של עמידה מאחורי הבר ולא חושבים נכון ולא עובדים נכון. אז אמנם קצת גלשתי לסיפורים פה אבל נראה לי שהבנת (אני מקווה) את המסר. המלצה אישית לכל בוגר טרי של קורס - לכו תעבדו בבר מסעדה או בבר\פאב שכונתי ורגוע, ככה תפתחו הרגלי עבודה נכונים ותתרגלו בעדינות יחסית למקצוע, אל תזנקו ישר על המועדונים שגם ככה דורשים ניסיון, ואיפה הכי טוב לרכוש ניסיון? במקום שלא דורש הרבה - בר מסעדה\בר קטן. ככה גם אני התגלגלתי. ואז תגיעו למועדון הומה ולא תקרסו תחת לחץ כמו הברמנים שלי אתמול. עצה ידידותית

NirvanaFan

New member
תשמע,

אני מודה שאני לא יודע מה קורה בברטנדר. אני בכלל בוגר לימון והייתי בקשר עם מחלקת ההשמה של זמן אמיתי. קיבלתי עשרות הצעות עבודה, ורק 2 הצעות לעבודה בבר אמיתי... אני מניח שככה זה בכל בתי הספר, כי תכל'ס איזה בעל בר או מועדון ירצה ברמן שרק עכשיו סיים קורס, ללא כל ניסיון. הבעיה בבר מסעדה היא שהלקוחות לא יושבים על הבר ולא נוטים להזמין אלכוהול. כך שהברמן מבזבז את רוב הזמן שלו בהכנת משקאות קלים וחמים.

D221

New member
אז ככה

א. תלוי למה אתה קורה "בר אמיתי"? אם בר אמיתי זה פאב שכונתי סבבי כזה או שרק משהו בסטייל הTLV זה בר אמיתי? ב. יש מסעדות עם בר שכן יוצאים קוקטיילים ואפרטיפים וכו', וזו לדעתי אחלה הזדמנות לחזק את המיומנות שרכשת בקורס וזמן ללמוד לעומק ועל "רטוב" איך מתנהל הבר ואיך עובדים נכון. זאת אומרת להכין בסיס חזק כדי ללכת אחרי כמה חודשים לבר\מועדון ולא להרגיש נחות וחסר ניסיון. ג.יש דווקא מקומות שמחפשים חסרי ניסיון, נתקלתי בכמה כאלה במהלך השנים האחרונות על מנת שהם ילמדו אותך לפי מה שטוב להם. הם לא רוצים שיהיו לך הרגלי עבודה שלא מתאימים להם ושתתפלצן עליהם, הם רוצים ברמנים טריים כדי ללמד אותם ולעצב אותם לפי דרישות המקום. אין מיליון מקומות כאלה אבל תמיד יש בסביבה. ד. אם נראה לך שרק בגלל שלא יושבים לך לקוחות על הבר ולא יוצא שצף בונים של קוקטיילים אתה "מבזבז את זמנך" אז אתה כמו הברמנים שיש לי כרגע לצערי. בזמן הזה שיש לך אתה יכול לחקור וללמוד את המשקאות שיש לך על הבר, ללמוד על היינות שיש לך במסעדה, לטעום ממה שפתוח להכיר היטב את מה שאתה מוכר! לנסות כל מיני קוקטיילים, להמציא... לשדרג את עצמך ואת התפריט אלכוהול של המקום. ככל שתבין יותר תמכור יותר וככה גם תזכה לעבודה "אמיתית", גם תוערך על ידי הלקוחות וגם על ידי המנהל שיראה שאתה רציני. אני עשיתי את זה כמעט בכל מקום שעבדתי בו. במקום הנוכחי כמעט מחצית מהקוקטיילים בתפריט זה דברים שאני הבאתי, בין אם זה מחיפושים אחר דברים מעניינים ברשת לבין קוקטיילים שהמצאתי על סמך מה שיש לנו בבר. אנשים חכמים אמרו לי פעם : לא צריך לחכות להזדמנויות שיפלו עליך משמיים אלא ליצור אותן. לעשות קורס כל אחד יכול זה לא מה שהופך אותך לברמן, ההתפתחות והרצון להתפתח וללמוד עוד ועוד והעשייה הם שעושים אותך ברמן. טוב חפרתי אחושרמוטה לילה טוב, מקווה שהבנת. לא ניסיתי לתקוף חלילה או לרדת עליך, פשוט להסביר

obbb

New member
שלא תבין אותי לא נכון...

אני הולך להתחיל קורס בברטנדר (הייתי אמור להתחיל לפני חודש אבל כל השינויים האלה...) אלא אם כן הם ימשיכו לעשות קונצים ויעלו לי ת'סעיף. ואני לא מלכלך, ואני עדיין למרות הכל רוצה ברטנדר בגלל שאני חושב שהם הכי טובים. זה שהם מפשלים עכשיו, זה נושא אחר.

D221

New member
obbb

אני לא אמרתי שאתה לא בסדר, ההיפך- אליך יש לי אך ורק הערכה! אחרי כל ההתנהלות איתך בקשר לקורס אתה עדיין רוצה ללכת למקום הזה ומאמין בו? להוריד את הכובע פשוט! כל הכבוד. לא ברור מה הייתי עושה במקומך. הם בהחלט מפשלים איתך ועם עוד אחרים בענק! תכלס מה שהכי עובד עם כל הכבוד לכל בתי הספר ומחלקות ההשמה שלהם - ללכת ברגל מבר לבר. זה מה שאני עשיתי, עם כל עבודה. חיפשתי חודש בעיתונים ואתרי עבודות וכלום, אחרי יום אחד ברגל ברחובות תל אביב, בסוף היום יכלתי לבחור איפה בא לי מבין 3 מקומות. לעבור ברחובות ולראות איפה יש מודעות של דרושים וגם אם יש מקום שבא לך עליו ואין מודעה כזו, כנס ותשאל, לא יקרה כלום, לפעמים על המזל שלהם הם בדיוק צריכים. אולי תרשים אותם ככה שגם אם הם לא תיכננו לקחת עוד עובד יקחו אותך לניסיון

גלי שלי

New member
מה הקשר ?!

...עוברים לזכרון יעקב?? למה? ומה זה המקום הלא קשור הזה?

למעלה