מחפשת עבודה

diklahaviv

New member
מחפשת עבודה

היי, חדשה כאן ואשמח לעזרה... אני מחפשת משרה כמנהלת אדמניסטרטיבית/עוזרת אישית/מנהלת משרד בארה"ב לא ממש משנה איזור האם ידוע היכן ניתן למצוא אם בכלל?

Cappuccino

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

פרטים חשובים שיעזרו למקד: 1. מה קורה עם ניירות עבודה? 2. מה רמת האנגלית? שפות אחרות? 3. מה הנסיון המקצועי, בכלל ובארה"ב?

diklahaviv

New member
תודה רבה..

היי תודה רבה! לשאלותייך 1. ניירות עבודה לצערי הרב אין 2. רמת אנגלית גבוהה+ספרדית ברמה מתחילה 3. ניסיון בניהול תיקי לקוחות גדולים, ניהול משרד גדול,ניסיון מול לקוחות גדולים,שירות ומכר.

adias923

New member
זה קצת קשה...

קשה לי להאמין שיהיה מעסיק שיקח אותך לעבודה בארה"ב בלי לבצע ראיון פנים מול פנים. לדעתי האישית, תטוסי לארה"ב למקום בו הקהילה הישראלית גדולה (לוס אנגלס , מיאמי) ותנסי שם להשתלב. בהצלחה!!

diklahaviv

New member
השאלה שלי היא

האם בכלל יש סיכוי למצוא משרה כזאת ללא אישורי עבודה? (כלומר שהם ייספקו את אישור העבודה) כי אין לי בעיה לנסוע לשם השאלה אם זה משהו אפשרי בכלל? האם יש משרות לישראלים?

adias923

New member
אני אתן לך תשובה

אבל אני מבקשת שתקראי את כולה. יש המון ישראלים בארה"ב , ויש הרבה מאוד שהם בעלי חברות חוקיות לחלוטין,(התחתנו, ויזת משקיע וכו...) מהכרות (הלא ארוכה שלי) רובם זוכרים את התחושה של להגיע לארץ זרה בלי אישורי עבודה, ולכן לא יפריע להם להעסיק אותך בלי אישור עבודה (בעבודות במשרד.. ). אבל!!!!! הסיכון הוא עלייך. אני יכולה לספר לך על חברה שלי שעובדת במשרד ישראלי של חברת ניקיון שטחים ישראלית בארה"ב, היא ועוד בחורה לא חוקיות ויש שתי אמרקאיות חוקיות. כל הזמן שמעתי ממנה ת כמה זה בטוח ואיך הגירה לא מגיעה בכלל למשרדים... והנה, שבוע שעבר הבוס שלה התעצבן על מנהלת המשרד והעיף אותה, וכבר שבוע שחברה שלי מתה מפחד, שאותה מנהלת משרד בשביל לנקום בבוס תתקשר להגירה ותלשין עליהם ... כל פעם שהדלת במשרד נפתחת היא רועדת מפחד. אז הנה גם הסיכון "האפסי" שלה הוא כבר לא כזה קטן.... אני אישית, לא הייתי יכולה לחיות בפחד כזה.... יש המון מהגרים (לא רק ישראלים) שחיים ככה שנים.... ההחלטה בידים שלך, את רוצה לנסות את מזלך להגיע לנסות להתאקלם ... בהצלחה!!!! מי יודע אולי תמצאי בעל אזרחות אמרקיאית ותתאהבו..... זה קורה......

diklahaviv

New member
בקיצור..

פשוט צריך להכיר אמריקאי...
אני צוחקת.. תודה רבה על העזרה

למעלה