מחפשת עבודה

אלונה2309

New member
מחפשת עבודה

שלום שמי אללונה ואני כותבת בשם אמא שלי .. אנחנו כבר בקנדה חודש ולאבא שלי יש ויזת עבודה ולאמא שלי אין העם היא יכולה איכשהו לקבל עבודה וויזת עבודה ?

gilad_no

New member
היא מקבלת אוטומטית

אם לאחד מבני הזוג יש וויזת עבודה, פשוט סעו לגבול ותוציאו אישור עבודה פתוח גם לבן הזוג השני.

אלונה2309

New member
לגבול עם אמריקה?

אבל כשהיינו בגבול אמרו לה שאסור לה לעבוד כי אין לה ויזת עבודה

אתם צריכים לפנות לעורך דין או יועץ הגירה

ולהגיש בקשה מנומקת. כניראה שאבא לא נמצא ברשימת המקצועות שבהם בן הזוג זכאי אוטומטית לרישיון עבודה פתוח, ולפעמים הפקידים גם עושים בגבול טעות בעניין הזה. יש להגיש בקשה לרשיון עבודה פתוח עבור אמא, וזה בהחלט תלוי בסוג ובאורך רשיון העבודה שאבא קיבל, אם היא תקבל או לא. הטיפול לוקח בערך חודשיים.

Jenny78

New member
הגשת בקשה לאישור עבודה פתוח בישראל

שלום רב, בהמשך לשאלה על אישור עבודה פתוח לבת זוג - האם כדאי להגיש בקשה לאישור עבודה פתוח כבר בישראל? (אנו עוברים לוונקובר בדצמבר, בעלי קיבל אישור עבודה).

leprechaungreen

New member
לא, זה לא יעזור

לבעלך יש כבר אישור עבודה או שיקבל אותו בכניסה לקנדה?

Jenny78

New member
כבר יש לו

כבר יש לו אישור עבודה, הוא אח חדר ניתוח - אני מבינה שאני זכאית לאישור עבודה פתוח על סמך המקצוע שלו.

gilad_no

New member
אישתי קיבלה באופן אוטומטי

לא היינו צריכים שום עו"ד או יועץ הגירה. לאחר שאני קיבלתי את האישור שלי, פשוט נסענו עצמאית לגבול והוצאנו גם לה אישור. לקח בערך 30 דקות.

amirshuval

New member
זה נכון רק לגבי רמת הכשרה גבוה

אם הקוד של הNOC לא ברמות A,B,O אין זכאות אוטומטית לרישיון עבודה פתוח.לפעמים אפשר לעשות כל מיני דברים יצירתיים ולפעמים לא.

leprechaungreen

New member
אשתי קיבלה ברגע ההגעה לקנדה.

אבל יש להם סמכות לשלוח את הבן-זוג להיות על ויזת תייר ולהגיש בנפרד.

פקידי ההגירה לא ממהרים לתת ויזה עבודה לבן זוג

כשאשתי הגיעה לכאן ( אחרי שהיתי פה כשנה עם ויזת עבודה ) , נאמר לה בשדה תעופה " בשביל מה לך ויזת עבודה ?" והיא אמרה " אני רוצה לעבוד..." אה אוקי בסדר קחי. בגלל שזה היה פקיד חדש שם, תהליך לקח שעה וחצי במקום 2 דקות

למעלה