מחפשת עבודה

מחפשת עבודה

אני גרה באזור המרכז ויש לי ניסיון במלצרות אתם מכירים אולמות או מסעדות שצריכים בהם מלצרים? כי אני כבר די נואשת באזור ראשון, רחובות, נס יונה... תודה מראש

get well

New member
אני מכירה בנס ציונה חברה

של קייטרינג קוראים לה קטלית אם אני לא טועה..אם תרצי פרטים תפני אליי במסר.

marysia

New member
חשבת לפתוח עיתון מקומי

יש שם לא מעט... את גם יכולה להסתובב בין אולמי אירועים ולשאול...

פתחתי..שאלתי....

אבל הכל מפוצץ בגלל שהנוער עכשיו בחופש ואף אחד לא צריך עובדים

תגידו...

קרה לכם פעם שנשפך מיץ על לקוח? זה הכי פדיחה בעולם. לי זה קרה והייתי צריכה אחרי זה להתנצל איזה מאה פעם והלקוחה פחדה כל פעם שבאתי לשולחן עם משהו....חוויה שצריך לעבור (למרות שאז לא חשבתי את זה)

גברת ע

New member
ועוד איך קרה!

פעם אחת באירוע לא מאוד גדול היינו שלושה מלצרים וברמנית היה לי מגש מפוצץ בדברים עליו בעיקר גיפה וזבלה
וכלים ביד השניה אני הולכת לי בסבבה לכיוון הפינוי פתאום משום מקום זה מגיע הכסא זז ממש בשניה האחרונה מימני עץ ובור משמאלי שולחן עם אנשים ועגלה של תינוק ומלפנים בלי יכולת לעצור האיש שמוזיז את הכסא ובה לקום ואז בום נתקלתי בו לא הספקתי לזוז אחורה וליפול אחורה או לבור והמגש התהפך, מזל שלא היו לי כלים שבירים שם כי הם היו ביד השניה וכמעט נפללו אבל לא
בקיצור המיץ המגעיל של כל הזבל שהיה שם נשפך על האיש עלי על הכסא שלו ועל הרצפה הרגשתי על הפנים נבהלתי כמעט חטפתי התקף לב נהייתילבנה יותר מסיד ומהצבע הלבן הייתי בטוחה שזהו מפטרים אותי עכשיו על המקום ושתובעים אותי אבל לא האיש היה ממש בסדר והוא התנצל והשולחן הזה עוד נתן לי 80 ש"ח טיפ
בכל אופן בסופו של דבר זה משהו שחייבים לעבור גם נורא תלוי על מי נופלים (דו משמעי)
בכל אופן היו קטעים היו לי עוד מקרים כאלו ואחרים שבהם גם נשברו דברים אבל זה לא לעכשיו

LeaD18

New member
קרה לי משהו הרבה יותר גרוע ../images/Emo5.gif

עבדתי באולם של חרדים, בצד של הנשים, וכשהן מתחילות לרקוד כלום לא יעצור אותם... בקיצור אותו ערב היו לי שולחנות ממש רחוקים (היה לי רב מלצרים ****, אבל זה כבר ספר בפני עצמו:))) וכשבאתי אם מגש עמוס בכל הסלטים של 3 שולחנות (בחישוב מהיר בערך 20 סלטים..) הייתי צריכה לעבור דרך הרחבה (לא מומלץ...) אני באה לי בשיא האיזי פתאום, משום מקום באה איזה אחת מאחורי ודחפה אותי ותנחשו מי הגיעה בגלישה לתוך המעגל, אם כל הסלטים על הריצפה?? נכוןןןןןןןן, לאה המוכשרת
הם דווקא היו ממש בסדר עזרו לי לקום, הביאו לי שתיה, רק הרב מלצרים (כבר אמרתי שהוא סיפור בפני עצמו?) צעק אליי "למה את מרוחה בוולדוף??? אידיוט

גברת ע

New member
את כאילו

צוחקת עלי????? נעלבתי!!!! לא סתם אבל האירוע שלי בכלל לא דומה לתמונה שלי קרה לבנאדם מבוגר ונחמד שאחכ נתן לי טיפ ונקרע לי מצחוק אחרי שזה קרה ולא היה ככה מבוהל

marysia

New member
תאמת השבוע ראיתי כל מנה מודעות הגל

גפן- תינסי שם

גברת ע

New member
יש ברחובות

חברה שמספקת מלצרים לכל מיני מקומות עבודות בבתי מלון (שרתון ת"א וקרלטון) אולמות אירועים כמו גן האורנים אירועים גדולים בפארק הירקון אירועים פרטיים קטנים יותר בבתים של אנשים וכו אם את רוצה עוד מידע תשלחי לי מסר אני אעביר אותך לאנשים המתאימים ואם תרצי ותהיה נחמדה אולי אניאדבר עם האחראית שם שהיא חברה שלי

יש הסעות?

כי אני גרה בדי חור... אתמול הייתי אמורה לעבוד את היום הראשון שלי באיזה ארוע של שגרירות ארה"ב בתור מלצרית, והייתי צריכה להגיע עם האוטו לת"א. עכשיו, האוטו שיש לי די ישן ונתקעתי איתו באמצע איילון!! זה היה הדבר הכי מדכא בעולם... כמובן שלא הגעתי לעבודה (יום ראשון) וכנראה שגם איבדתי את העבודה כי עכשיו אין לי אוטו, הוא מת.

גברת ע

New member
תגדירי חור

שמעי אין בעקרון הסעות למקום אם יש אז הן בדרך כלל מהמשרד הראשי שממוקם ברחובות או שאם את נוסעת באוטובוס אז משלמים לך על הנסיעות כנגד הצגת קבלות

s a b r e s i t

New member
חור- קיבוץ

קרוב לרחובות אוטובוס זה ממש נחמד אבל בדרך כלל מסיימים קייטרינג בשעות שאין אוטובוסים וזאת הבעיה הכי גדולה... אח, הפריבליגיות של להיות בעלת אוטו, היו זמנים

למעלה