מחפשת עוד שמטפל באישורי עבודה לארהב

neelyb

New member
מחפשת עוד שמטפל באישורי עבודה לארהב

שלום לכולם אני מחפשת עוד טוב שמומחה באישורי עבודה לארהב (שנמצא בארץ) לחבר שלי הציאו עבודה כמעצב גרפי(זה המקצוע שלו גם בארץ) בניו גרזי במשרד שדודה שלו עובדת בו (היא גרה בארהב כבר שנים- והיא חוקית לגמרי) האם מישהו מכיר מה התהליך או עוד שיוכל לעזור לקבל את האישורים במהירות(אנו צריכים לטוס עד במרץ) צלצלתי לעוד ליאם שוורץ(אמור להיות מומחה) אבל הם רוצים 250$ +מעמ רק לפגישת ייעוץ ואחר כך עוד 5000$ וזה נראה לי מוגזם !!! תודה נילי

סקיפר1

New member
השתמשנו בו לא פעם אחת. גם במקרים

גבוליים וגם במקרים סבוכים והוא הצליח. (באיזה שהוא שלב בחיים אתה לומד לזהות ולהבדיל מקצוענים. למשל לפי השאלות שהם שואלים או איכות התשובות שלהם) במקרה שלכם אולי כדאי להשתכנע דרך המלצות של אחרים שהם טיפלו בהם בעבר.

roy269

New member
הוצאת ויזת עבודה

א. זה שיש לו דודה בחדרה, סליחה ניו ג´רזי לא כל כך עוזר, מעבר להצעת העבודה עצמה. ב. ברגע שיש לו הצעת עבודה, על המעסיק לפנות למשרד העבודה ולבקש עבורו ויזת עבודה. בהנחה שילכו על ויזת H1B - ויזת מומחה במקצוע מסוים (צריך שיהיו תנאים מסוימים לקבלת הויזה, כמו תואר בתחום, נסיון מקצועי וכו´) ג. על המעסיק להוכיח שאין לו תחליף מקומי. לאחר קבלת האישור ממשרד העבודה, יש לפנות לרשויות ההגירה ולבקש את הויזה המתאימה. בהנחה שהמעסיק לא יעשה כל זאת בעצמו, אלא העו"ד... אז כמה זה עולה לנו. עלות הבקשה (הסכום שמשלמים ישירות ל -INS) הוא 1100 דולר, אם מדברים על תהליך רגיל, משהו שמתחיל בשלושה חודשים ונגמר .... אם רוצים להפוך לתהליך מזורז יותר - עוד 1500 דולר. יכול להיות שגם למשרד העבודה יש תשלום מסוים. על זה העו"ד יקחו דמי טיפול, מעקב אחר התיק, מילוי הטפסים, הרצת הטפסים בין המשרדים ועוד ועוד.

למעלה