מחפשת עזרה.....בבקשה:)

חמודה25

New member
מחפשת עזרה.....בבקשה:)

אני חדשה בפורום ומחפשת את שיר יום הולדת שמח....בספרדית מישהו יודע מה שם השיר ומי המבצע ? מחכה לתשובות תודה אמיגוס :)

rmoses1

New member
ברוכה הבאה לפורום

בקשר לשיר, האם את מתכוונת לשיר הרגיל ששרים ביומולדת ? אם כן אז זה cumpleaños feliz אם את מתכוונת לשיר אחר - אז תני לנו עוד מידע על מה בדיוק את מחפשת (כגון: איפה שמעת את השיר, מילים מהשיר וכו´) ונשמח לעזור. ראובן

חמודה25

New member
אני מחפשת שירי יום הולדת

פשוט יש יום הולדת למישהי חשובה ואני רוצה שירי יום הולדת ליום הולדת, מחרוזות, מיקסים , אשמח לקבל המלצות. חמודה:)

Lvt

New member
יש לי משהו בשבילך ......../images/Emo151.gif

היי חמודה25 !!! אז ככה, בארגנטינה: que los cumplas feliz que los cumplas feliiiiiz que los cumplas Jamuda25 que los cumplas feliiiiiiiiiz aplausos!!!!! היו בשנות ה"70 בספרד קבוצה של קומיקאים-ליצנים לילדים מאד מפורסמים (היו גם מפורסמים בארגנטינה !!!) קוראים להם GABI, FOFO Y MILIKI והם חיברו שיר יומולדת מאד יפה שאני אוהב להשמיע בימי הולדת עד היום ..... Feliz, feliz en tu diaaaaa Amiguito que Dios te bendigaaaaa Que reine la paz en tu diaaaa Y que cuuuumplas muuuuchos maaaaas בטח KARINA מכירה. ויש לי את ה CD !!! Marcelo

אילנה42

New member
../images/Emo22.gif../images/Emo168.gifהינה התירגום שביקשת

Feliz, feliz en tu diaaaaa Amiguito que Dios te bendigaaaaa Que reine la paz en tu diaaaa Y que cuuuumplas muuuuchos maaaaas תיהיה מאושר מאושר ביום שלך חבר, שה´ יברך אותך שישלוט השלום ביומך ושיהיו לך עוד הרבה ימי הולדת ( פחות או יותר) זה התירגום מקווה שעזרתי בהצלחה אילנה

אילנה42

New member
../images/Emo140.gifhola Marcelo

Me hiciste retroceder 30 anos enel tunel del tiempo Quien no recuerda a Gaby Fofo Miliki y Milikito Bye y Gracias por el recuerdo
אילנה

Lvt

New member
hola llana !!!!../images/Emo6.gif

A pesar de todo lo que es la Argentina y sucede alla, creo que hemos vivido buenos momentos no te parece ??? מי שלא מבין שישאל. מרסלו

אילנה42

New member
../images/Emo140.gif hola Marcelo

no se cuantos anos tendras. yo tengo 42 y la verdad que hemos pasado una ninez barbara. hasta que llegamos a 1976. Pero por suerte mis recuerdos son lindos . me da mucha pena lo que pasa ahora. Eso comprende el material de la television, revistas, es realmente un desastre y de un nivel vrgonsozo. bueno, gracias por permitirme expresar algo en castellano Un beso y hasta la proxima
אילנה

rmoses1

New member
חמודה25, עוררת זכרונות כאן בפורום

מרסלו ואילנה נזכרו כאן ברגעי נוסטלגיה. אולי עוד גולשים בפורום רוצים לשתף אותנו ? תודה לכולכם, ראובן

אילנה42

New member
../images/Emo24.gif אהלן ראובן

מה זה נוסטלגיה!!!!! יואווו!!!! ראיתי את ילדותי בחצי שניה עוברת וחולפת עם הרוח
אני 5 שנים בארץ, אמנם לא הרבה זמן, אבל כאילו גרתי כאן כבר המון המון שנים. שמחה שפגשתי את הפורום הנחמד הזה, אהיה מנוייה קבועה
,עושה טוב ל
ות לכולם
אילנה

חמודה25

New member
אני שמחה שעוררתי נוסטלגיה.....

אעבל שמישהו יספר לי את כל הסיפור ף:)

Lvt

New member
פשוט דיברנו על נוסטלגיה .... ../images/Emo7.gif

חמודה25 . אילנה42 ,מה השם המקורי שלך ??? אני כמעט 10 שנים בארץ, בן 37, ב1976 הייתי עדיין ילד אבל הייתי מאושר. מרסלו.

krn

New member
גם אני הייתי קטנה

אז אני הייתי ממש קטנה. אני בת 30, נולדתי ב72. דווקא אין לי כל כך זכרונות, אני לא זוכר הרבה מהילדות. פשוט אני לא זוכרת! אך ללא ספק היה לנו טוב!

אילנה42

New member
היי מרסלו

שמי מרים אילנה: MYRIAM ILEANA ואני משתמשת את אילנה כאן בפורום אני 5 שנים בארץ. מאיפה בארגנוינה? אני PORTENA. אומרים שהדבר הכי בלתי נסבל זה להיות גם PORTENA, גם JUDIA וגם POLANIA, מה לעשות? אבל אני מוווותקקקקק!!!!!! צ´או להתראות ושמחה להיות איתך בקשר נשיקות Y HASTA LA PROXIMA
אילנה

rmoses1

New member
אגב, העברית שלך ממש טובה. כל הכבוד

ידעת עברית עוד בארגנטינה (אני מתכוון מעבר למה שלומדים אולי בבית ספר וכאלה) ?

אילנה42

New member
היי ראובן

תודה תודה. העברית שלי הוא מהתיכון אבל גם עבדתי בבי"ס יהודיים וגם בסוכנות היהודית עד שעליתי לארץ.

rmoses1

New member
אז ככה

להלן הסיפור מרסלו כתב לך על השיר של שלישיית הקומיקאים GABI, FOFO Y MILIKI והשיר שלהם. אילנה נזכרה שהיא מכירה את השיר הזה מילדות והיא הרגישה שהיא חזרה במנהרת זמן 30 שנה לאחור, לימים שהיא שמעה את השיר הזה. מרסלו אמר שלמרות כל מה שקורה וקרה בארגנטינה היו להם שם זמנים טובים, ואילנה הסכימה עם הנוסטלגיה הזו.. זהו פחות או יותר.. ראובן

krn

New member
דווקא לא זוכרת

אני לא זוכרת עוד שיר, רק את אלה שציינת! אני גם לא זוכרת הרבה את GABY FOFO Y MILIKI. אני זוכרת את CARLITOS BALA/ QUE GUSTO TIENE LA SAL? זוכר? אילנה , שה היה גם בתקופה שלך?

אילנה42

New member
היי../images/Emo25.gif

בטח שהיה גם בתקופה שלי!!!!! אני אפילו הייתי הולכת לאותו המספרה של CARLITOS BALA במשך המון שנים!!!!! אמא שלי היתה לוקחת את שלושתינו( יש לי 2 אחים אחד פה בארץ והקטן עדיין בארג´). אני זוכרת הכל מהתקופה זהאת!!!!!!!!!! בת כמה את? אתם זוכרים את JULIETA MAGANA והתכנית הנהדר שלה: ESTE ES MI MUNDO ESTE ES MI MUNDO Y SOY FELIZ ASI!!!!! DANDOTE ATI LO MEJOR DE MI BOM BOM BOM וכו´.... אהההה, נוסטלגיה. ואתSUPER AGNETE 86 סידרה גדולה, הכי טובה שראייתי בחיי!!!! טוב נשיקות וביי בינתיים

למעלה