מחפשת עזרה בהתאמת צבעים..

הירוקה

New member
מחפשת עזרה בהתאמת צבעים..

מצרפת כאן תמונות מהסלון שלי, עכשיו החלפתי את הכריות, במקום הצבעוניות שמתי כחול כהה ולבן, 50*50 מבד פשתן. מחפשת רעיונות לצבעים משלימים, לתמונות או ראנר לשולחן, אביזרים וכו'. תודה

ננושיתי

New member
אני אנסה לעזור לך.....

מה אני מציעה לך לשנות ולהוסיף: את הקיר של הספה עם 3 הכריות הייתי צובעת בצבע כתום או צבע חזק אחר לדוגמא סגול חציל ואת שאר הקירות בבז'. הייתי קונה וילון צבעוני יותר ושמה מעל הלבן שזה יצא "לבן צבעוני לבן". יש באיקאה בקטלוג החדש בעמ 219 אם יש לך ואם לא שלחתי קישור בעמוד השמאלי יש לך הכי בצד 3 תמונות אחת מתחת לשניה של פרחים 1 בלבן 1 בכחול ו1 בסגול אם את בוחרת לצבוע את הקיר בסגול חציל את יכולה לקנות 3 תמונות כאלה לבנות ו3 סגולות ולסדר אותם בסדר של 3 3 (שהוספתי תמונה להמחשה)ואם החלטת בכתום תפוז אז תקני 3 לבן ו3 כחול שזה יצא מתאים... את יכולה לקנות שטיחונים קטנים ועגולים בצבעים שונים (גם יש באיקאה) יש שם אגרטלים שישלימו את התמונה את יכולה לקנות מנורת ריצפה שתוסיף אור ושתהיה גם אלמנט עיצובי...עציץ ירוק וגדול יוסיף אווירה. קערות שונות גם ישחקו שם תפקיד.... בסה"כ הבאתי לך רעיונות אני מקווה שעזרתי....

ננושיתי

New member
טוב סרקתי ציור של הדוגמא של התמונות

כי משום מה, מה שהכנתי במחשב לא יצא טוב מצטערת מראש על הכתב אני עייפה ולא היה לי כוח לרשום....

ננושיתי

New member
אויי נחתך קצת הסוף ולא שמתי לב

רשמתי שאפ על פי גם הסגול יכול להתאים בקיר הכתום....

הירוקה

New member
הרעיונות נחמדים רק שעם צבעים חזקים

לא מושכים אותי. מעדיפה משהו שקט יותר ועדין יותר. תודה בכל אופן.

Alonchuck

New member
הצעה

ראשית תחליפי את הוילון מאחורה לצבע יותר חם . בא לך שינוי ? אביזרים למשל לספה ? www.livecity.co.il/go/317 במוצרי החברה יש מגוון מוצרים טבעיים

למעלה