מחפשת עזרה בקשר למכשיר הקלטה

מחפשת עזרה בקשר למכשיר הקלטה

שלום לכם, אני מחפשת מכשיר הקלטה דיגיטלי כדי להקליט ראיונות שאני עורכת, ולא מוצאת הרבה מידע בקשר לזה. מי הן החברות המומלצות לעניין זה? האם יש דגמים מומלצים? בינתיים ראיתי בחנויות מכשיר אחד של חברת safa ואחד של חברת dc tech, מה אתם אומרים עליהם? בתודה מראש, עדי.

weird dust

New member
אלו לא נגנים מרשימים במיוחד

לרוב אנחנו ממליצים על נגני SANDISK בגלל היותם טובים וזולים, אך לצערי ההקלטה שלהם היא מאוד נחותה ומאוד בעיתית. אני חושב שהנגנים הגדולים כמו ה-H10 מקליטים טוב (כמובן שגם הגדולים יותר מקליטים טוב). יש נגני פלאש כמו IAUDIO שטוענים שהם מקליטים טוב. השאלה לכמה זמן את צריכה להקליט? (אני לא ממש יודע כמה דקת הקלטה תופסת אבל אני מנייח שאני יוכל להגיד בערך). (בלי קשר אני מנסנ ליצור שר עם אחד שניכתב בו שהוא המפיץ של ה-IAUDIO ואני לא מצליח)

naftaliz

New member
יצרתי קשר עם היבואן

שלחתי מייל ליבואן, לפי הפרטים שפורסמו בפורום, והוא ענה מייד והציע לראות את ה- iAudio עובד בחנות הנדי בדיזינגוף סנטר. (אני עדיין לא הגעתי לחנות כדי לשמוע את הנגן הזה).

יאיר B

New member
../images/Emo26.gif

יש שני חברות טובות בארץ למכשירי הקלטה: 1. אולימפוס - מכשירים טובים ויקרים. לא יצא לי לשמוע אותם. 2. SAFA - כמו שכתבת. גם כן מכשירים טובים ויקרים. דגם שלהם יצא לי לשמוע (חברה מקליטה שיעורים באוניברסיטה) והאיכות שלו טובה מאוד. לא יודע לתת המלצה לדגמים ספציפיים. את המכשיר השני שכתבת (DC TECH) אני לא מכיר (ואף פעם לא שמעתי עליהם). קחי בחשבון שמכשירים טובים עולים הרבה כסף. לגבי הקיבולת: לSAFA יש מכשירי פלאש עד 1GB. לגבי אולימפוס אני פחות יודע. אם את צריכה יותר מ-1GB - תצטרכי מכשיר עם דיסק והמחיר עולה בהתאם. ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת לך - לשמוע איך המכשיר מקליט. אם את יכולה להשיג אחד ככזה (מחברה למשל) ולנסות אותו - זה הדבר הטוב ביותר שאפשר להמליץ. ככה תדעי אם המכשיר מתאים לך או לא.

weird dust

New member
אולי תוכל להשיג לנו הקלטה שלו?

אם אתה אומר שיש לחברה שלך את הנגן והוא מקליט אולי תוכל להשיג חלק קובץ קטן שיתן מוזג על ההקלטה שלו? אולי נארגן משהו בפורום של הקלטה, שכל אחד יקליט עם הנגן שלו (במקרה והוא יכול), גם אם ברור שזה לא משהו ואז נוכל לתת לזה קישור כדי שאנשים יחליטו

יאיר B

New member
צריך לתפוס אותה ../images/Emo10.gif

היא לא חברה במונח של Girl Friend. אנחנו לומדים ביחד, אבל לתארים אחרים (אני לראשון, היא לשני) ועכשיו בכלל חופש... אולי לשנה הבאה (ה-Girl Friend שלי היא טכנופובית מוחלטת, אין סיכוי שיהיה לה נגן, מקסימום CD...). הרעיון של גלריית הקלטות הוא רעיון מעניין. הבעיה היא שכל אחד מקליט בתנאים אחרים ויש הבדלים גדולים באיכויות ההקלטה בתנאים שונים (אין דין הקלטת ראיון בחדר סגור לדין הקלטת הרצאה באולם באוניברסיטה). כך שאנישם יכולים לקבל רושם מוטעה. אבל אולי גלריה כזו תוכל לתת איזו שהיא אינדיקציה. אגב, יצא לי השנה גם לשמוע מינידיסק עם חיבור למיק. חיצוני. נשמע טוב מאוד. אולי יעניין את הבחורה שפתחה את השירשור כאופציה נוספת (וכמובן שפה לא תהיה הגבלה של זיכרון).

weird dust

New member
צודק

גם לגבי המיני דיסק וגם לגבי הגלריה. אולי נגבש צורה של הקלטה. הקלטה בחדר סגור, 3 מטר מהנגן וכ'ו.

למעלה