מחפשת עזרה דחוף:

זואי 22

New member
מחפשת עזרה דחוף:

השיער שלי: קצת שרוף יש לי נשירה איומהההההההההההההההההה אין לו נפח בכלל! הוא דק מאוד והוא יבש... מה עושים?????????? בבקשה תנו לי משהו טבעי שאני יכולה להכין מהדברים שיש לי בבית (ועדיף לא שמנים כי כל טיפת שמן על השיער שלי- רואים בגלל שהוא דק ושרוף)..

ה מוזה

New member
לשיער

יש הרבה מסיכות ביתיות נהדרות להבראת השיער אולי כדאי גם לקצץ את הקצוות השרופים לגבי נפח ודקיקות השיער אינני יודעת אך לגבי היובש אפשר בהחלט לשנות את זה בעזרת מסיכות,מרקחות ביתיות היו כאן בעבר הרבה שרשורים ועצות לגבי שיער יבש ,חסר ברק וכו' אצרף לך מספר קישורים קראי בהם את העצות שעלו בעבר ( באופן אישי ניסיתי את עצת המיונז שטוב לשיער יבש ומפוצל,מומלץ) מסיכה נוספת מבית סבתה של The Cat Woman : סבתא שלי לוקחת בלנדר, שמה בתוכו רוזמרין, שמן זית, חלמון ביצה (או חלבון, לא זוכרת) ומעט לימון ולפעמים גם דבש. תלוי בחשק. את מה שיוצא משם- העיסה הזו... מורחים על השיער, במשך רבע שעה נותנים לכל החומרים להיתפס בשיער היטב.בתום רבע שעה- שוטפים במים פושרים או קרירים (מים חמים שוברים את השיער) וכמובן, התמדה . מניחה שאחרי שבועיים שלוש של טיפול ביתי שכזה השיער יהיה הרבה יותר בריא כל המסיכות נשטפות מהשיער לאחר לילה על הראש כך שלא יישאר שמן על השיער לאחר השטיפה , כל מה שיראו לאחר מספר טיפולים שכאלו הוא שיער בריא יותר מבריק ורך למגע , גם פחות נשירה . תהני לך מפינוקי השיער אשמח לשמוע על התוצאות

לב אם

New member
שמן קוקוס טוב מאד לשיער

בפורום שמנים תמצאי מסיכות טובות לשיער שמבוססות על שמן קוקוס.

Negyot

New member
שמן גזר ושומשום

אני תמיד מנסה את כוחי עם שמנים..אז הנה מה שהיה אצלי... (אולי זה מתאים יותר לפורום שמנים, אבל בכל זאת, למה לא לענות גם פה): לפני כמה חודשים עשיתי טיפול כלשהו בשיער שייבש לי אותו מאוד מאוד. השיער נראה יבש וחסר חיים, חולה ומסכן. בדיוק אז...אודטה כתבה בעיתון על שמן גזר שמכינים לבד. השמן עשיר בבטא-קרוטן, מטפל ומגן על העור והשיער. נו, ממש אתגר! אז הכנתי... ההכנה: מגררים כ- 4 גזרים בינוניים קלופים (בפומפיה גסה) לתוך צנצנת בנפח של ליטר, מכסים בשמן שקדים / חוחובה / זרעי אפרסק / קלנדולה (אפשר תערובת שלהם, אפשר רק אחד מהם). מוסיפים כף שמן נבט חיטה או כמה טיפות ויטמין E, זה עוזר לשמר את השמן. אוטמים היטב את הצנצנת ושמים במקום מואר לשבועיים, בכל יום מטלטלים מעט את הצנצנת. לאחר שבועיים מסננים דרך חיתול נקי או בד גאזה לתוך צנצנת מזכוכית כהה (או בקבוק) ומתקבל שמן עשיר, כתום ונפלא שנשמר למשך כשנה במקום חשוך. ובכן... הכנתי שמן גזר, ערבבתי אותו עם שמן שומשום שגם הוא מצויין לשיער, טפטתי לזה שמן עץ התה, שמן רוזמרין ושמן לבנדר (על 100 מ"ל תערובת גזר ושומשום, 10 טיפות מכל סוג). השהיתי שעתיים, חפפתי והשיער יצא מעט פחות יבש ו"חולה". חזרתי על כך כל יומיים..ואחרי שבועיים השיער שלי הבריא לגמרי, אפילו נתתי את המתכון לספר שלי
טוב גם "לתחזק" את השיער פעם בשבוע עם מסכה כזו, או אפילו רק עם שמן גזר, או רק עם שמן שומשום. שמן הגזר טוב גם ל"מסכה" לעור הפנים - למרוח על העור ל- 20 דקות ולשטוף. אפשר גם להשתמש בו לבישול - אפשר לשים בצנצנת עם הגזר שמן סויה / חמניות / קנולה או כל שמן אחר שאתם משתמשים בו לבישול. השמן מלא ויטמינים. בהצלחה!!!

למעלה