מחפשת עזרה דחוף

מודאגת21

New member
מחפשת עזרה דחוף

שלום לכם, אני לא כל כך אוהבת להיחשף ולכן נמנעתי עד כה מלהשתתף בפורום (למרות שאני עוקבת אחריו באדיקות) אבל הנסיבות הובילו אותי לכך. בני החייל נעצר היום על ידי המשטרה הצבאית שטוענת שהוא השתמש בסמים. הוא כמובן מכחיש ואני מאמינה לו. מה אני עושה? איפה אפשר למצוא מישהו שיעזור לו? למישהו כאן יש ניסיון עם זה?

סמדר בנ

New member
אישית אין לי נסיון אבל ../images/Emo27.gif

לפני שבוע התארח בפורום עו"ד בני קוזניץ שהוא מומחה למשפט צבאי וגם שרת כתובע צבאי - אני משערת שתזדקקו לעו"ד. קישור לכרטיס שלו כאן, נסי להעביר לו מסר ולראות כיצד אתם יכולים לקבל עזרה ואם הוא הכתובת. יש עוד עורכי דין נוספים בתחום הזה.

מודאגת21

New member
תודה, יצרתי איתו קשר../images/Emo27.gif

והוא נשמע נורא נחמד. מקווה שיעזור לנו, לפחות הוא הרגיע אותי קצת הסביר לי מה עומד לקרות פחות או יותר...

סמדר בנ

New member
../images/Emo45.gif מחזיקים

ואני שמחה שהפניה לבני הועילה. תמיד עדיף לדעת בפני מה עומדים.

מודאגת21

New member
../images/Emo24.gifשוחרר

היום היה דיון בבית המשפט הצבאי. אני לא יודעת מה עו"ד בני אמר שם כי לא כל כך הבנתי אבל הוא בסוף שיכנע את השופט לשחרר אותו. איזה כיף... מקווה שזה כבר מאחורינו... תודה על התמיכה..

מודאגת21

New member
שוחרר עד למשפט בינתיים

מקווה שעו"ד בני ימשיך ויעשה את העבודה. מבטיחה לעדכן.

deathcaster

New member
שאלה

רצית עם בנך קשר מאז מעצרו ? מה העילה ומה נסיבות מעצרו ? האם הדבר נתגלה בעקבות בדיקת שתן אקראית או בעקבות הלשנה ? האם נמצאו אצלו ראיות לשימוש בסמים בעקבות חיפוש ? במידה ובעקבות בדיקת שתן- האם הוצא צו קש"ב לבדיקה ?

יהיה לו סנגור שידאג לו....

זוהר - מה אתה עושה בכל הפורומים של החיילים?

למעלה