מחפשת עזרה קטנה בפרטי .יש לי פוטושופ cc2017 למי שמכיר את פוטושופ ולא תוכנה דומה. תודה רבה
R reichel1 New member 2/11/17 #1 מחפשת עזרה קטנה בפרטי .יש לי פוטושופ cc2017 למי שמכיר את פוטושופ ולא תוכנה דומה. תודה רבה
R reichel1 New member 3/11/17 #3 צריכה ,כתרגיל בלימודים ליצור אפקט של גשם שוטף על גגון מפח. היוצר אפקט מפל. יש לי את הגגון עם גשם זרזיפי..
צריכה ,כתרגיל בלימודים ליצור אפקט של גשם שוטף על גגון מפח. היוצר אפקט מפל. יש לי את הגגון עם גשם זרזיפי..
R reichel1 New member 5/11/17 #6 יותר נוח לי מבחינה ממשקית דרך אימייל: אני לא רוצה להשתמש בכלים המובנים של פוטושופ ליצירת גשם .אלא רוצה ליצור מעין מברשת העשוייה מתמונה שונה מהמקורית. חשבתי שמי שיהיה מוכן , לעזור, דרך אימייל ייבקש תשלום.אודה לעזרה...כזאת.
יותר נוח לי מבחינה ממשקית דרך אימייל: אני לא רוצה להשתמש בכלים המובנים של פוטושופ ליצירת גשם .אלא רוצה ליצור מעין מברשת העשוייה מתמונה שונה מהמקורית. חשבתי שמי שיהיה מוכן , לעזור, דרך אימייל ייבקש תשלום.אודה לעזרה...כזאת.
R reichel1 New member 16/11/17 #9 אם אעלה לכאן את 2 התמונות ,אפשר להקליט את כל הפעולות ? במעין סירטון הסברה,לכולם? תודה רבה