מחפשת עזרה...

מחפשת עזרה...../images/Emo24.gif

ערב טוב לכם! אני מתכוונת לצבוע ת חדר שלי, ומכיין שניאס לי מהגוונים הרגילים (אפרסק-שמנת וכו..) אני זקוקה לעזרה. החדר שלי 10.5 מ"ר מרובע ודרומי, בצבעים לא אחדים לחלוטין מה שמקשה עליי את בחירת הצבע. הצבעים הם... שולחנות מחשב- בוק ואגוז (חום כהה) מיטה- ירוק ווילון- חום (שקוף..) ארון- בוק (שנקרא בוק אגס משום מה...יש לו גוון אפרסקי מוזר..) כורסא- בורדו
וזהו ניראה לי... אז, איזה צבע יכול להתאים לכול בלאגן הצבעים ברהיטים? יש למישהו רעיון לדוגמא או צביעה מגניה של הקירות? ואיזה גוונים נחשבים לקרים/חמים

Kite Cat

New member
אני נמצאת כאן-

מה את כן יכולה לצבוע? (מיטה? ארון? שולחנות מחשב). אני מתארת לעצמי שאם זה עץ אז זה לא פורמיקה שאותה, הרי- אי אפשר לצבוע. לכן תצבעי את שולחנות המחשב ואת הארון באותו הגוון ואולי גם את המיטה (כדי לחסוך בצבע). כאשר את בוחרת גוון דומה לרהיטים מסויימים, קל יותר למצוא צבעים לקירות. מה שאני מציאה זה- תצבעי את כל הרהיטים חוץ מהמיטה באגוז (חום כהה, כפי שתיארת). את המיטה בצבע של הוילונות ואת הקירות בצבע קרם כהה (יותר מתקרב לחום בהיר). יש שאלות?! בהצלחה!

תודה על היחס../images/Emo9.gif

אני רוצה לצבוע את הקירות.. ואני צריכה איזשהו צבע שיראה הרמוני עים הרהיטים... (כשהשולחן מחשב החום יעוף משם, הווילנות יתחלפו לחדשים וכנראה שהכורסא גם תעוף..)

אם...

לפי התיאור הססגוני הזה הייתי ממליצה לך לצבוע את הקירות בצהוב כתמתם עדין...לא בוהק מידי כי יש לצהוב נתייה לגרום לאנשים להראות חולים...במיוחד אם יש בצהוב הזה יותר מידי ירוק...לכן לכי על צהוב שיותר נוטה לכתומים לא לורודים ולא לירוקים! אם את לא בטוחה יש בנקודת עירבוב הצבעים דוגמאות של צבע על קרטונים קטנים קחי את הדוגמה ושימי אותה לייד הפנים...תסתכלי בראי ואם הצבע גורם לעור שלך להיראות חיוור זה לא הצבע הנכון ותמשיכי לחפש.

למעלה