מחפשת עזרה!!!!

מחפשת עזרה!!!!

שלום לכל חברי הפורום. אני מחפשת בנרות חנות לצבעי מאכל, בצק סוכר וכו'... באיזור פתח תקוה ועד כה לא מצאתי...אם מישהו מכיר חנות זולה בסביבה אני אשמח לקבל ממנו פרטים.

טשטושה

New member
בעוד תשעה ימים למנין השנים,

אני חוגגת יומולדת לשלושת ילדי (שיהיו לי בריאים טפו, טפו, טפו) הנסיכה שבין הבנים לא מניחה, הוא מוכרחה שעל העוגה למעלה (היא ביקשה מספר אסטרונומי של קומות כמובן) תעמוד/תשב/תקפץ או תרקד רקדנית סטפס למה לא? אני מוכנה לתיגר שהשאירה בידי הנסיכה - אבל ה פ י ס ו ל.... טוב חיפשתי שבלונות של אברי גוף והבנתי שאני לא אמצא כאן בארץ ומנין הזמן שנותר לי לא יספיק לשגר חבילה מחו"ל אפילו בהזמנה אקספרס אז מה עושים?... איך מפסלים גוף, ידיים - אצבעות/כפות, ראש, תווי פנים למישהי יש טיפים?...רעיונות?.. העיקר, בשמחות

net the jet

New member
שאלה- יש לך איזה רקע בפיסול ? פימו

? אומנות ? כי אז לא צריכה להיות לך בעיה... נתחיל בהתחלה- תעשי 'סיבוב' באתר למעלה, תקראי מאמרים והסברים לעבודה עם בצק סוכר. ואז-לעבודה. באופן עקרוני דמות ומרכבת מ:גוף, ראש, רגלים וידיים. אם את רוצה רקדנית אז נניח שהיא יושבת ( קל יותר ) אז את עושה מין ביצה-גוף, מכסה בחצאיצ, מתחתיה יבצבצו רגליים. מסוף הביצה-ידיים, צואר וראש. תווי פנים-אני אישית אוהבת את הדמויות הנאויות-פה, אף קטן ושני עיגולים לעיניים. אם אין לך נסיון לא הייתי מתחילה להתעסק עם איפוריפ ותווי פנים. תסתכלי בגלריות, יש אין סוף עוגות עם דמויות... ואם יש שאלות-אנחנו כאן. בהצלחה.

טשטושה

New member
אין כמוך NET'קה...

אז כן, יש משהו ביכולת הזו שבידיים - אבל לא כמו שאני מכירה מהתמונות בגלריה של הפורום הזה ושל הראשון (מתקדם)... מכאן בדיוק נולד הפחד שלי:
למולה של הקלות הבלתי נסבלת שהדברים נראים מרחוק ((מאצל השכנות)) כל שנותר לי הוא לצאת לדרך, מבטיחה את התוצאות להביא לראות... תודה נטע,

טשטושה

New member
מוכנה להגיע כמעט עד קטמנדוּ

אם אדע בוודאות שיש להם, אבל שלחתי את גיסתי והם אמרו שאין להם... אם המידע שבידך מעודכן יותר, מחר על הבוקר - אני שם... אשמח לתשובה עדכנית,

Nיכל

New member
תכיני בעצמך! קחי בובה בגודל הרצוי

בצק סוכר ואבקת CMC תתחילי ללוש בצק סוכר עם קצת קורנפלור והרבה CMC. תלושי את הבצק וכל פעם תוסיפי עוד CMC עד שכבר קשה ללוש את הבצק מרוב CMC. תני לו לנוח בשקית בגורה היטב כחצי שעה ואז תלושי שוב. תחליקי צד אחד שלו ותמרחי היטב בקורנפלור- בלי גושים ושאריות- חלק חלק ואז תתביעי בבצק את האיבר הרצוי. תוציאי את האיבר מהבצק ותני להתייבש לפחות 24 שעות.

chufnikit

New member
שאלה בנושא...כמתביעים פרצוף..

מה עושים עם החלק של השיער של הבובה...??? זה הרי בטח גם מותבע בחלק העליון של הפרצוף..

טשטושה

New member
עינת יקירה, ראשית המון תודה -

התקשרתי, ענה בחור חמד - הסברתי בדיוק מה אני מחפשת... אברי גוף, ידיים, רגליים, פנים - תלת מימד הבחור כמעט התעלף ברצפה אמר שאיבר הגוף היחידי שיש לו מוכן לפיסול זה איבר מין גברי... תגידי, מספר הטלפון שנתת לי זה באמת של 4 SHEF או של SEXSTILE?... אני כבר שעתיים אחרי ועוד לא נרגעתי, החלטתי לפסל לבד - יהיה הרבה יותר קל מאשר להתקל בכל מיני אברים משוטטים.... חחחחחחחחחח חוויות שכאלו, בכל מקרה המון תודה, אכן היה להם פעם קיט של פיסול אברי גוף - זה יקר מדי והם לא מייבאים יותר... תודה עינת,

טשטושה

New member
כל מילה - אמת לאמיתה

וגם אני עוד לא רגועה..... ורק מתנחמת בעובדה שלא לקחתי בטעות את הרכב ונסעתי לשם, רק מהבושה הייתי מפסיקה לפסל פחחחחחחח מזל - תודה אלוהים - שזה היה טלפונית.....

efrat 34

New member
טשטושה?

הכל בסדר יקירתי? כי כמו שאני מכירה אותך את לא מהבישניות }{

למעלה