מחפשת עיצה...

מחפשת עיצה...

אני קוראת אתכם - משתתפת בצער בתוכי בדברים שאנו עוברים כחד הוריים וזה באמת לא פשוט זה המקום האחרון שחשבתי שאגיע אליו בחיי כמו הרבנות כמו בתי המשפט כמו משטרה ומחלקת רווחה ועובדים סוציאלים ועוד באמת חשבתי שאלה דברים ששיכים לחדשות ולאנשים אחרים ופתאום אני מוצאת את עצמי אלופה ומיעצת ומתמודדת עם דברים שלא חשבתי שיכולים לקרות לי טיפונת רקע האקס שלי הוא הגבר היחיד שהיה לי - היינו יחד מגיל 12 הדבר הכי ברור בעולם יום אחד מצא מישהי אחרת - אחרי 30 שנה יחד את מנהלת הגן של ביתי הקטנה - נשואה - פרודה והרומן פרח - הוא התמלא ברצון לפרוח ונסות את כל מה שחיי הנישואים לקחו ממנו והפך להיות "רווק" שינה את צורת הלבוש גלח את כל השערות - מהגוף ומהראש קנה אופנוע שם פלטה לישור שיניים ועוד ועוד - קצרה היריעה לא חשוב כבר כחלק מתהליך ההתנתקות שלו - הוא גם מתנתק מהילדים יש לנו 5 - אבל הוא בחר 2 קשה לי מאוד עם זה זה מפלג ביין הילדים זה יוצר מצבים איומים רק חלק הולכים אליו - וחלק לא רצויים מה עושים

בוקר טוב לך מיוחדת וחזקה../images/Emo140.gif

אין לי סמכות אבל זה קשה הכי בעולם מה שאת מתארת אבל לזה היתכוון המשפט שילדים משלמים בסוף לא אמרת מספיק בקשר ללמה רק 2 אולי כי הם הכי נוחים אולי השאר קטנים מידי בהתחלה זה מאוד קשה עד שמתרגלים למצב החדש אבל עד אז אפשר לדעתי למזער את הנזק אני שלא הייתי שלמה עם זה הילדים לא היו שלמים עם זה אבל ברגע שהשלמתי עם זה לא תאמיני כמה הילדים מרגישים הכל כשתיהי שמחה גם הם יהיו וכשתיכאבי גם הם יכאבו אפילו שניראה לך שהם לא יודעים כלום ואם זה סיפור טרי אז בכלל את יושבת וחושבת אולי שהוא יחזור אבל אל תסמכי על זה ואל תשימי את הילדים בחזית כי גם ככה הוא לא רוצה זה משהו במח שפתאום נימצא כמו בנקודת אל חזור הכי קל לי להגיד לך אל תסתכלי על מה שאין לך תיראי מה יש לך אני שולחת לך המון כח לעבור את זה בחיים הכל עובר והחיים עוברים עם הכל שבת שלום

אז ככה...

גילאי הילדים שלי בן 17 - כמעט ולא רואה את האבא שלו - ועכשיו קיבל הודעה ש"הוא לא הבן שלו יותר" תאומים בני 11 - בן ןבת - הבן מועדף הבת ממש לא די מאז ומתמיד - לאחרונה היה עניין עם המשטרה שהיא הייתה מעורבת בו - הוא משך אותה ביד החוצה - אל מחוץ לבית - זה היה חלק מעניין אחר - אבל גבו ממנה עדות - והיות והיא נתנה עדות - הוא החליט שהוא לא רוצה לראות אותה בן 9 וחצי - מועדף - הכל בסדר ובת 4 כמעט - לפעמים כן - בדרך כלל לא - לגביה הוא המציא סיפור שהיא "מושחלת" ממש לא מצחיק - אבל זה המצב אני גרושה אומנם רק 3 חודשים אבל גרה לבד עם הילדים כבר שנה אני לא מחכה לו בכלל יש לו צו הרחקה ממני אבל אני והוא זה לא העניין הבעיה עם הילדים ולמרות שאומרים לו שהוא חייב לקבל יעוץ - הוא מסרב לשמוע - הוא חושב שזה ממש בסדר לא נחמד...

בוקר טוב

לדעתי זה איום ונורא ההתנהגות שלו כלפיי הילדים . זה חייב להיות או הכל או כלום !!! אסור בתחליט האיסור לעשות כזאת הפלייה בין הילדים . מה גיל הילדים דרך אגב ? את מי הוא מעדיף לקחת ולמה ? האם כל הזמן אלו אותם השניים או שיש סבב ביקורים ? אל תתני לזה להמשיך !!! תעמדי על הצורך הנפשי של כל הילדים להתראות עם אביהם וחס וחלילה שלא יגרום נזק לשאר הילדים במשפחה . כי לדעת שיש אבא שרוצה רק שניים מתוך החמישה זה מפח נפש אדיר לשאר הילדים דבר שלא יעשה ולא יסולח . תתיעצי עם עו"ס או פסיכולוגית בהצלחה ומחזקת את ידייך

david461

New member
הרבה הרבה כוח

קשה לי להבין כחד הורי את ההברקה שלו למה 2 כן והשאר לא אך מניסיון אני רוצה רק עצה קטנה אומנם יש לי ולגרושתי רק 2 ושניהם אצלי אבל ניסיונות החבלה של גרושתי להעדיף רק 1 ניבלמו חזק חזק על ידי פשוט לא נתתי הרבה שיחות היו לי עם הילדים והבהרתי להם טוב טוב שאף אחד מהם לא ינסה להנות על חשבון השני מהעדפות של גרושתי,אומנם היה לי מאוד קשה ובכיתי הרבה בלילות על איך אמא יכולה למחוק ילד כי הוא בעיניה ילד "רע" אך הצלחתי היום הם מחוברים כמו דבק למרות פער הגילים שלהם,בני הבכור שהוא נחשב על ידי אימו כשטן היו לי איתו המון שיחות ותמיד אמרתי לו שיבוא יום כשהוא יגיע לגיל 16,17 ויצליח אימו תרדוף אחריו לקבל את קירבתו וזה אומנם קרה שהיום הוא מצליח ומופיע בהרבה מקומות פתאום אמא שלו כל הזמן מחפשת קירבה אליו לכן אני אומר כמה שזה קשה תורידי את השינוי בחיי הגרוש שלך מהראש ותתמקדי באיך לתת לילדים שיוויון ודבק ביניהם זה יקח שנים עד שהתוצאות יגיעו אבל חבל על הזמן כמה את תהני לראות אותם מאוחדים בהצלחה והמון המון כוח

שולחת הרבה חיבוקים../images/Emo201.gif

איספי בתוכך הרבה כח. למרןת הקושי והוא ודאי גדול.

למעלה