מחפשת עצה:

אדויסמן

New member
מחפשת עצה:

יש לי אחות, והיה לה חבר, הוא ממש בן אדם שאני מאוד לא מעריכה, ועכשיו זה נראה כאילו הם הולכים לחזור להיות ביחד, והשאלה היא: איך מתמודדים?

../images/Emo9.gif../images/Emo124.gif../images/Emo26.gif

תנסי למצוא בו דברים חיוניים... תנסי להכיר אותו יותר

s p i n e

New member
קודם כל...

אמרת שזה עדין "כנראה", וכל עוד שזה כנראה, זה טוב. אולי אם תתני יותר פרטים על הבנאם ולמה את לא מעריכה אותו, אני אוכל לתת לך עצה יותר טובה... הדס.
כי אני מנגנת ואתם לא... מוהאהאהאהאה...

אדויסמן

New member
פרטים: (ובדרך הכי נחמדה כמובן)

הוא מאוד שחצן, מאוד מלא בעצמו, והוא מתייחס אלי ממש מגעיל, הוא יודע שאני לא מעריכה אותו, ואמרתי את זה לאחותי מליון פעמים ודיברתי איתו גם אל ה והוא מסרב לתפוס, אחד הדברים הכי מעצבנים בו זה הילדותיות שלו, הוא תמיד היה רכושני כלפי אחותי, יום אחד רצינו לשבת ביחד לאכול ארוחת ערב (אני ואחותי) ולא היה אף אחד בבית ואני כבר ערכתי את השולחן ורק חיכיתי שאחותי תבוא והיא דיברה איתו באייסי והיא אמרה לו שהיא הולכת לאכול והוא נעלב מזה שהיא כבר לא רוצה לדבר איתו, היו כלכך הרבה דברים כאלה איתו, כל יום כמעט היא הייתה או דבוקה לטלפון או לאייסי והוא פשוט הפעיל אליה מליון מניפולציות ממש מגעילות...

אדויסמן

New member
וזה אני כשאני נחמדה עליו....

וגם שמתי
שיש משפט לא טוב שם. "... ודיברתי איתו גם אל היחסים אם אחותי ועל זה שאני לא מעריכה את איך שהוא מתייחס אליה..."

s p i n e

New member
אם זה ככה..

ועוד כשאת נחמדה, אז אין מה לעשות.. הוא בן- וככה זה בנים.. את יכולה לדבר על זה עם אחותך, בתקווה שהיא תגיד לו שאת אחותה וזה יותר חשוב מחבר, ובמיוחד שהחבר שלה עושה הכל כדי שתהיי מדוכאת, (ותבכי, זה עוזר
) בתקווה שהוא יבן ת'מסר... קשר אחים עולה פי מליון על קשר עם חבר.. תבהירי את זה לאחותך, ותגידי לה שלא יטפס עליך. מקווה שעזרתי
הדס.
כי אני לומדת לנגן על גיטרה ואתם לא.. מוהאהאהאאה...

המצקות

New member
זה שהקדשת זמן זה עזר...

ואם לומר את האמת, אני לא באמת נחמדה..... פשוט לא נולדתי כזאת

WoLfN

New member
אר...

אני מצטט מהחתימה שלך: "ככה זה בחיים... תתמודדו."

אדויסמן

New member
תודה על העזרה!

אני לא יודעת עד כמה אתה טוב בלהבין ציניות אז זאת הייתה ציניות, הלוואי שגם לך יענו ככה כשאתה תבקש עזרה....

WoLfN

New member
אוי אוי אוי אוי אוי אוי אוי.....

סליחה! אויש, פאק, אני תמיד הורס דברים כאלה. אני צריך לאמץ את המשפט "אם אין לך משהו חכם להגיד- אל תגיד אותו", בדחיפות מידית.

אדויסמן

New member
סלחתי...

וזה בסדר, ואולי כדאי שתאמץ את המשפט, אני יוסיף אותו לחתימה, זה יקל עליך... *הולכת להוסיף*

יש לך כמה אפשרויות...../images/Emo168.gif../images/Emo118.gif

1-לנסות לתפוס מרחק כמה שיותר.
2-לחפש בו דברים חיוביים.
3-לנסות להכיר אותו יותר טוב.אולי תשני את דעתך לגביו.
4-להגיד לאחותך מה דעתך עליו והיא כבר תציע לך...חיחיחי...

12בושם

New member
אם אחותך נהנת

אם אחותך נהנת וטוב לה אז אין סיבה שתתערבי לה בזוגיות רק בגלל שאת לא מעריכה את אותו בחור.

המצקות

New member
אני לא מתערבת....

מערבים אותי, וגם זה קצת קשה כשהוא איתך בשכבה (ויש לי שכבה יחסית קטנה, רק 4 כיתות) וכל פעם שאני יוצאת מהכיתה שלי אני רואה אותו...

12בושם

New member
הרבה אני לא

הרבה אני לא יכול להגיד לך תנסי לדבר אם אחותך פתוח על אותו בחור אולי היא תגלה לך דברים שלא ידעת עליו. ולגבי זה שאת רואה אותו כל יום וכו` אני מציע שתתעלמי הרבה דברים בחיים לא לרוחנו ואני מאחל לך הלוואי שזו תהיה הבעיה שלך בחיים. שיהיה לך בהצלחה.

12בושם

New member
אם אחותך נהנת

אם אחותך נהנת וטוב לה אז אין סיבה שתתערבי לה בזוגיות רק בגלל שאת לא מעריכה את אותו בחור.

למעלה