מחפשת עצות לגבי תזונה לילד בן 3 שמאובחן

rr1aa

New member
מחפשת עצות לגבי תזונה לילד בן 3 שמאובחן

בעצם לא מאובחן על בטוח המאבחנים (היו כמה אבחנוים) לא בטוחים אם מה שיש לו זה משהו על רצף האוטיזם שנקרא פידידי או פשוט הפרעת קשב ריכוז והיפראקטיביות. הבעיה היא כזאת שבזמן האחרון בעצם כבר הרבה זמן הילד לא ממש רוצה לאכול ועל הציפורניים שלו יש סימנים לבנים שאני מבינה שמעידים על מחסור בסידן? אז מה אפשר לתת לו? בשר וכאלה הוא בקושי אוכל - מוכן לאכול רק שניצל מעובד כי לזה התרגל מהגן ואני לא רוצה לתת לו גבינות ומוצרי חלב הוא לא סובל ואם אני דוחפת לו בעורמה אז הוא משלשל אין לי מושג איך ביצים אוהב מאד, ובעיקר פחמימות למיניהן, אז חברה המליצה על ספגטי מקמח מלא. פתיתים מקמח מלא. את אלה הועא אוכל. חשבתי אולי לקנות לו אומגה 3 הבנתי שיש את זה בתוך שוקולד? איך קונים? איפה? האם יש הורים שהשתמשו ויכולים לדווח מהניסיון שלהם? מאד חשוב לי ניסיון. אשמח

נשמע מוכר

אצלנו זה נבע מטפיל במעיים שנקרא ג'יארדיה למבליה אנחנו מטפלים בתמציות צמחים ממליצה לכם לעשות לו בדיקת צואה במעבדת 'מזור' בפ"ת תקראי במאמרי הפורום על דיאטת gfcfsf מומלץ לתסף את הילד בויטמינים ומינרלים לגבי האומגה- אני משתמשת כרגע בגרמזה - נוזלי עם ויטמין e וטעם לימון זה עם השוקולד לא מומלץ מכיוון שהערכים שלו לא גבוהים בהצלחה

rr1aa

New member
שאלה מהנסיון שלך

לגבי הגרמזה - ילד קטן יאכל את זה ברצון? יש לזה טעם חמוץ? כי הילד שלי לא מתקרב לשום דבר חמוץ. חולה על מתוקים. ולגבי שוקולד את צודקת גם שכחתי ששוקלוד עושה לו לא טוב. איפה משיגים את הגרמזה? בבקשה תני פרטים. תודה.

yamdo

New member
אני מוסיפה את זה לדיסת אורז עם שקדיה ודבש

זה נוזלי ובטעם עדין יחסית ולא חמוץ את יכולה לערבב עם מעט מי דבש עד עכשיו קניתי בפארמים ראיתי באתר שלהם קופון הנחה שאפשר להוריד ולהשתמש

למעלה