מחפשת עצות למפגשי הפו''פ

מחפשת עצות למפגשי הפו''פ

היי
אני השתתפתי במפגש פנויים פנויות הראשון שלי

היו גילאים מגוונים.
חלקם גילאים שהתאימו לי, החלק מבוגרים מידי.

במפגשים האלו יש יתרונות וחסרונות
היתרון המשמעותי הוא ''לדפוק הופעה'' -להתלבש יפה ולא למען גבר אחד שאולי פוטנציאלי
אלא בשביל המון מועמדים פוטנציאליים (חוסך לי זמן ותרחה ועוגמת נפש-שונאת דייט ראשון ויותר מידי בלחץ לקראתם)

החסרון הוא:
השגברים לא מכירים אותי (שלא כמו באתר הכרויות שהם אולי קראו קצת מי אני, במה אני עוסקת, עד כמה אני נשמה טובה
ועד כמה אני משקיענית בזוגיות, ושיש לי תכונות טובות רבות, בקיצור את כל האני שלי- מי שאני מייצגת בעולם. )

ובעצם המפגש הזה מבוסס רק על מראה חיצוני
למזלי אני נראת טוב
רק הבעיה היא-שאני גם לא מכירה את הגברים, ומה שעשיתי במפגש זה לשפוט אותם
לפי שפת גוף ומראה חיצוני -נו זה היה הסינון היחיד שלי (פלוס סינון הגיל)

השאלה היא איך להציג את עצמי במפגש?
האם אני כבחורה יכולה לגשת ראשונה לגבר? או לחכות שהוא ייגש אליי?
יענו חיפוש פאסיבי מול אקטיבי-של לגשת עליו...

ומה לספר לו על עצמי? איך לשווק את עצמי במפגש הזה?
מה להגיד בהתחלה ומה לא להגיד?

זו בדוגרי הכרות ממש על ''עיוור'' אולי רואים תאדם, אך לא יודעים במה הוא עוסק, מה התחביבים שלו, האם הוא יתאים לי
לא רק במראה אלא באורך חייו...

ועכשיו לשבירת האגו שלי

במפגש הזה אף גבר לא התחיל איתי !!!
לא יודעת למה... (מנחם אותי שגם אם חברות שלי לא התחילו)
אולי כי הגברים שם ביישנים, אולי בגלל רב גוניות בגילאים
רציתי כבר לצעוק ברמקול במפגש הזה ''אני רווקה פנויה ומחפשת תתחילו איתי ''
(אבל עצרתי את עצמי הפעם ... חחח)

אני חזרתי מהפגש הזה עם אנרגיות טובות
כי זה היה מפגש ראשון שבו אני השתתפתי, והתרגשתי לקראתו
בפעם הבאה אני כבר לא אתרגש, ואדע ל מה לצפות... ואלמד לקחים... ואשתכלל... מבחינת שיווק העצמי שלי...
אני כן אהבתי את המפגשים האלו, הם הכי מתאימים לי
כי לא צריך אתרי הכרויות, אני בא לשם ופוגשת כ20-30 בני זוג פוטנציאליים (שלצערי עוד לא מכירים אותי ועד כמה אני ''מוצר'' איכותי בשוק הפו'פ )
בקיצור שיווק ...שיווק עצמי... זה מה שצריכה ללמוד...

סורי על החפירה
אשמח לעצות

((אני מחפשת בעצם עצות למה לשאול אותו, ומה להגיד על עצמי
כי אף פעם לא הייתי במפגשים כאלו-למי שיש ניסיון במפגשים האלו אשמח לשמוע את החוויות שלו )

הערה-זה לא היה מפגשי ספייד דייט

אלא ממש מפגש פו'פ רגיל שבו יש אולם שבו כולם מדברים זה עם זה במשך כזה.
ואז יש הרצאה מעניינת על זוגיות.

ommerl

New member
ברוכה הבאה לעולם ההיכרויות פנים אל פנים

לדעתי זו הדרך הכי טובה להכיר. לא בהכרח מפגשי פנויים פנויות אלא כל דרך להכיר בלי תיווך של טכנולוגיה.

לגבי השאלות שלך.. כתבת שהם לא יודעים מי את... אז מי את? מה את מייצגת בעולם? תכונות שאפשר לכתוב במילים? לא נראה לי. אני לא רוצה לאכזב אותך אבל גם הגברים באתר היכרויות לא יודעים שום דבר על מי שאת רק מהכרטיס שלך באתר...

לגבי מראה חיצוני אגלה לך גם עוד סוד- גם באתר היכרויות זה מבוסס בעיקר על מראה חיצוני.. אבל יש לי חדשות טובות: זה לא משנה אם נולדת מכוערת או יפיפייה כי ההערכה לגבי יופי לא נקבעת רק על סמך מאפיינים חיצוניים אובייקטיביים אלא גם, ואולי לפעמים בעיקר, על סמך הרושם האישיותי שאת יוצרת במפגש פנים אל פנים.

לגבי מה להגיד, מה לשאול, איך לשווק וכל מה שקשור למילים: הפרטים עצמם לא משנים. הם לא מה שיעשה את ההבדל. את יכולה לעשות רושם של אדם אדיר ושווה לא משנה מה הפרטים עצמם. אדם אחד יכול להיות מתכנת בגוגל ואת תחשבי שהוא משעמם תתחת והאדם השני שמתכנת בגוגל יכול להיות האדם הכי מרתק שפגשת בחיים שלך.

זה לא התוכן זו הצורה.

לגבי אם לגשת או לא:
רוברט קיוסאקי כותב בספר שלו (אבא עשיר אבא עני) "תן את מה שאתה רוצה לקבל". את רוצה שייגשו אליך? תיגשי את קודם.
אבל- קחי בחשבון שמה שאת עושה מעיד על מי שאת. אמרת בהתחלה שהם לא מכירים אותך-אחד המאפיינים שלך הוא אם את בחורה שיש לה אומץ לגשת בעצמה, זה חלק ממי שאת, אולי חלק קטן אבל חלק, וזה ישפיע על הגברים כי אולי חלקם ירגישו מאוימים מזה ואולי את חלקם זה ידליק.

כל דבר הוא שימוש בקונטקסט מסוים.

לסיום ההמלצה הכללית שלי היא כזאת:
-תכירי כמה שיותר גברים תוך שאת נהנית מהתהליך ומהמסיבה (זו מסיבה? יש מוזיקה וכאלה?)
-אם לא ניגשים אליך- תיגשי את. מי שיראה מהצד כמה את נהנית ירצה גם ליהנות וייגש אליך.
-כל השאר: מה לספר על עצמך? מה להגיד ומה לא? איך לשווק את עצמך? ממש לא משנה.

הבאת לי רעיון או שניים לסרטון בבלוג שלי

וואו תודה רבה

על התגובה המושקעת

שמחה שנתתי לך רעיונות בלוג

&nbsp
עכשיו איישם... בשבוע הבא עוד מפגש

למעלה