מחפשת עצות

sandra

New member
מחפשת עצות

הודעה זו מופנת לאלו שכבר קיימו יחסי מין!!!!!! איך ומה לעשות כדי שלא יכאב בפעם הראשונה? ומה קורה אח``כ? ומה קרה ביניכם אח``כ? אודה מאוד על התתחשבות לספר. תודה מקרב לב.

טוב קודם כל...

אני בן, כך שלגבי השאלה הראשונה בקשר לכאב אני לא בדיוק יכול לומר לך. בכל מקרה לפי מה שאני יודע זה לא משהו רציני... לא באופן מיוחד בכל מקרה (לעיתים נדירות אני שומע שבנות התלוננו על זה). ללדת ילדים זה כן אמור להיות משהו רציני, ועדיין הרבה נשים עושות את זה לא? בקשר לשאלה השניה: אני לא בתול עדיין אבל הייתי במצב מאד אינטימי עם ילדה שהיא לא חברה שלי אלא ידידה. זה לא הרס את הידידות שהייתה בינינו (למרות שלא היינו ידידים קרובים או משהו)... אם זה חבר שלך אני חושב שזה יכול לעזור מאד בפיתוח הקשר ביניכם והכימיה ביניכם. השאלה הגדולה היא האם את רוצה את זה או לא? והאם את בטוחה שהוא לא מנצל אותך ע``י זה. ועל זה רק את יכולה לענות לעצמך. הפושע.

החרמנים של היום...

אז ככה: אם את עושה את זה עם מישהו שאת אוהבת ואוהב אותך חזרה זה לא יכאב לך. כמובן גם אל תעשי את זה מתוך לחץ. ותקחו את הזמן. (אל תמהרו) לא לשכוח קונדום, מומלץ שתלכי לגניקולוג לקחת מרשם לגלולות. אמ...עוד משהו? אני חושב שכן...תעשו שניכם בדיקת איידס. אמ...אמ...אמ.... מה שקורה אחר כך תלוי בבני אדם...אם הוא באמת אוהב אותך אז הוא ישאר איתך, אם לא אז הוא ידפוק ויזרוק. בכל אופן תעשי את זה מרצון ולא מלחץ!!!

MiSheL

New member
אין דבר כזה לא כואב!

לבנות זה תמיד כואב בפעם הראשונה, גם אם זה נעשה מתוך אהבה. אין דבר כזה לא כואב ( מן הסתם בנים ענו לך על השאלה אז מה הם יודעים ) בעיקרון זה פחות כואב ככל שאת יותר שלמה עם עצמך בקשר למה שאת עושה, ורגועה...אבל זה תמיד יכאב בפעמים הראשונות, את בת את צריכה להבין למה (בדיוק מאותה הסיבה שלידה כואבת ! רק שלידה הרבה הרבה הרבה יותר כואבת) אם את מקיימת יחסי מין בפעם הראשונה מתוך אהבה, ולא מתוך סטוץ או החלטה של הרגע, ואם את עושה את זה מרצון ואם את מוכנה נפשית...אחרי זה את צריכה להרגיש טוב עם עצמך וטוב שאת עם חבר שלך. וגם בינכם, מאוחר מדיי, לא צריך להשתנות יותר מדיי במערכת היחסים אם אתם אוהבים באמת. יש כאלו שאומרים שהרבה פעמים אחרי הסקס נגמר הקשר (בנים שמחפשים אותך להיות איתך רק בשביל דפוק וזרוק) לכן אני חושבת שבמיוחד בפעם הראשונה את צריכה לדעת עם מי את נמצאת ולבטוח בו בעיניים עצומות, לדעת שהוא יהיה שם בשבילך גם אחרי זה. הקיצר, תהני, ותעשי אהבה- לא ילדים :) מישל

למעלה