מחפשת עתונים ישראלים בארהב

eden gan

New member
מחפשת עתונים ישראלים בארהב

עוד חודש אני נוחתת בניו יורק , מי שיודע היכן משיגים עתונים ישראלים לא רק בניו יורק כי אני גם אטייל בL.A ומי יודע עוד איפה אז מאוד יעזור אה.. את העיתונים אני צריכה בשביל מודעות דרושים

יובית

New member
אינפורמציה כשתיהיה ב-L-A

בלוס אנגלס ישנן המון חנויות של ישראלים. אתה בטח לא תיפסח על רחוב פיירפקס........ שם אין בעייה להשיג את העיתונים שיוצאים בארץ. בנוסף יש להם פה את כל המוספים שניתן להשיג בחינם בעיברית של שלום L-A ...בעמודים בסופיים תוכל ליראות את עמודי דרושים. גם אם תיכנס לחנויות של סמי מכולת או למוזיכל או לחנויות הירקות למיסעדה של שולה ואסתר תוכל ליראות הודעות דרושים. ב-VALLEY ישנם גם חנויות של ישראלים על ונטורה BLVD יש את חנות סטימצקי ב-TARZANA וישנם דוכני העיתונים בפינות הרחוב הראשי. קשה לפספס. השתדלתי.

eden gan

New member
תודה על התשובה ,את גרה שם עכשו?

אם יש לך קצת טיפים להסתדרות של חודש ראשון לי ולחברי שיחיה אז מאוד אודה כי נותרנו עם כמה בעיות קריטיות כמו איך שוכרים דירה בלי SSN וחבר שלי כמובן רוצה לעבוד אבל עד שיסדר ניירת חוקית (יש לו תואר ראשון בכלכלה)0הוא יצטרך לעבוד במובינג או משהו כזה , אני פוחדת נורא מרשויות ההגירה , האם המצב באמת כל כך גרוע איתם ? ממש חשבנו לבטל את הכל , בקצור אני לא רוצה להתקשקש יותר מדי אבל אם את יכולה להמליץ על סוג של עבודות שבהם ממש ממש לא יחפשו אותו אז מאוד יעזור . בכל אופן תודה על ההתיחסות לא האמנתי שמשהו יענה לי להתראות עדן

eden gan

New member
תודה על ההתיחסות מאוד יעזור...

תודה רבה על ההתיחסות , יש לי בעיה ב : 1 - איך שוכרים דירה בלי SSN 2 - אחי אמור להצטרף אליי ואם עבדת בעבודות זמניות של ישראלים כמו הובלות, פריצת מנעולים אז כל מעסיק פוטנציאלי ממש יכול לסייע. 3 - עו"ד הגירה . 4 - כמובן רחובות שבהם אפשר להשיג עתונים ישראלים. תודה רבה על טיפ עצה הפניה שתיתן עדן

yanivfel

New member
תשובות

1. יש בואלי (San Fernando Valley) מספיק מקומות שאתה אומר לMANAGER שלהם שאתה ממתין לאישור הויזה שלך ונותן להם מספר דרכון וכתובת בארץ - זה מספיק בשבילם! 2. אני ממליץ לך לפתוח עיתון ישראלי מקומי כמו Shalom-LA או מעריב/ידיעות מקומיים. יש שם כמות גדולה של בעלי עסקים - הפגש איתם. חוץ מזה, יש מקומות מפגש ישראליים רבים שבהם אתה מתחכך עם ישראלים שם והם שמחים (ברוב המקרים) לצייד אותך בטלפונים וטיפים כדי שגם אתה וגם אח שלך תוכלו לעבוד אצל מעסיק ישראלי. 3. עו"ד הגירה - אלי ריץ´. רוב הישראלים הולכים אליו היות והוא בעל הישגים רבים. http://www.elirich.com 4. לך על רחוב ונטורה (Ventura) ב-Encino (זה רחוב שממשיך דרך כמה ערים צמודות). יש שם מסעדה בשם - Jeri´s Delli. שם תמצא המון... ואם אתה בעיר - אז ב-Fairfax. בהצלחה.

למעלה