מחפשת פאבים בראשון..

מחפשת פאבים בראשון..

היי, מה המצב? מחפשת פאבים בראשון שאפשר לצאת אליהם,לאנשים בגיאלי 24,לחגיגת יום הולדת של אחד צ\מהחברים. יום טוב ותודה מיה

enbalush

New member
ושוב מ-פ-ו-ט-ם-!

במשך כחודש לפני שחיטתו של האווז או הברווז , פעמיים עד חמש פעמים ביום, דוחסים בכוח תירס מבושל הישר לתוך קיבתו, דרך צינור מתכת שאותו מחדירים לאורך הוושט. כמות התירס הולכת וגדלה, ומגיעה לעיתים בסוף הפיטום ל-2.5 ק"ג ביום - שליש ממשקל האווז! האווזים בורחים מהמפטמים בהיסטריה, ורומסים זה את זה על מנת להתרחק ככל האפשר מהמפטמים. תתחילו פה! עיזרו לאווזים תמונות קשות

מסכימה .. קבלי מקום חלופי..

תוכלו ללכת ללינקולן לשחק סנוקר ויש שם גם בר להזמין שתייה

SupeRonit

New member
../images/Emo45.gif לקחתי לצומת לבי-כף רגלי לא

תדרוך שם לעולם !!

Maorah

New member
איזה סגנון? כמה אנשים?

סגנון הכוונה היא איזו מוסיקה? עכשיו בראשון יש לך את הברשבסקי שהוא בלי אופי מיוחד. יש את הRED שהוא תל אביב עם סטייל ופוזה. מוסיקה נעה בין אלקטרוני להיפ הופ בערבים מסויימים. יש לך את הברסה,קאצה,אידאה,BB ומי'טצ שכולם מנגנים בעיקר מוסיקה אלטרנטיבית (רוק לסוגיו, ישראלי, ג'אז פה ושם...) חוץ מאלה יש לך מקומות נחמדים מאוד ברחובות... בקיצור רק תבחרי

cobainos

New member
אהלן מיה!

איך בצופים?עדיין שם?יא חובבת פדופילים צעירה... יש הרבה פאבים...הביבי,המיטש(גילאי 24,אבל אותך לא בטוח יכניסו),הקאצה,שולץ,אידאה ויש עוד שאני לא זוכר כרגע

מיה!! ../images/Emo12.gif../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

היי, זאת רותם!! מה קורה??? טוב שלא ש-נ-י-ם שלא ראיתי אותך! שמעתי נטשת את הצופים... הלכת בעקבותיי, אה?
שנה טובה מותק.

אכן כן פרשתי..

רותם, מאמי מה המצב? אני רואה את כותבת פה הרבה.. מגניב לך.. נכון לא התראנו הרבה זמן.. אז דברי איתי.. חוץ מ'זה פרשתי מהצופים.. איך את יודעת?? ומי זה השני שאמר שהוא מכיר אותי כי אני לא מזהה אותו לפי הכינוי שלו.. בכל מקרה בקשר לפאבים, אני רוצה פאב מגניב כזה לא סתאם... בכל מקרה תודה לכל מי שניסה\מנסה לעזור.. יום טוב
מיה

amickyaa

New member
מיה../images/Emo2.gif מה קורה ?

רגע,מי זאת מיה ????? וואלה ..........נועם ? אתה פה ??? שקט כזה.........

תחקרתי אתמול את מורן

מי עושה מה השנה, ושאלתי גם עליך והיא אמרה שאת השנה לא בצופים. ומי שכתב לך זה נעם, נדמה לי שהוא היה תחילת שנה שעברה במחסן (?...)

למעלה