1. לטור שאת מסננת יש כותרת. 2. הטווח לקריטריון כולל שני תאים בעליון תעתיקי את כותרת הטור המסונן השני (שנמצא מתחתיו) ריק. לאחר שהסינון יצליח תעתיקי את הרשימה המסוננת לגליון נקי וזהו. אלון
לגבי השאלה אם אני מורה גרוע - אני נעלב. לא יפה לקרוא לי מורה. זה לא הכי מכובד היום. לגבי סינון רשימת הכתובות - מצ"ב קובץ אקסל המסביר את התהליך שלב אחר שלב. אלון
אלון כל הכבוד על ההשקעה. תגיד אתה לא עובד? חוצמזה, בשלב האחרון יש אפשרות להגדיר מקום למיקום רשימה של נתונים מסוננים במקום להעתיק ולהדביק (שלא עובד על תאים מוסתרים). בברכה, איציק
זו באמת תוספת נכונה. בקשר להשקעה: גיליתי שההשקעה בפורום משתלמת. נכון שנחמד לעזור אבל זו לא הסיבה היחידה ואפילו לא העיקרית. מה שטוב בפורום זה שכאשר אני נתקל בבעיות של אחרים (בזמן שהם לחוצים לפתור אותם) אני יכול למצוא לעצמי זמן פנוי ולנסות לפתור את הבעיה. אם וכאשר הבעיה תהיה רלונטית לגבי (בזמן שאני לחוץ על פתרון) אני אפתור אותה מיד תוך שימוש בפתרון שמצאתי בעבר. בקיצור (ובניסוח מעט ציני): הפורום מאפשר ללמוד יותר מאשר כל קורס(ובחינם) על חשבון טעויות, בעיות ונסיון של אחרים. אלון
אני אבדוק את זה אח"כ כרגע אני מוטרדת מעניין האאוטלוק שמסרב להפתח ונאצלת לעבוד עם האקפרס המוגבל... אבל... עוד אשים עם זה הודעה נפרדת ושוב תודה ו.... יש צדק באמירה לומדים מטעויות של אחרים... משום מה זה נכון רק בעניינים האלו..... ולא בחיים
אז...... כשאמרתי לו לסנן לאותו מיקום..... משום מה הוריד שתי רשומות אחרונות........ וזהו...... כשאמרתי לו לסנן למיקום אחר...... אכן הוריד כעשירית מהרשומות...... אבל, בהחלט השאיר כפילויות..... לא מבינה את דרך המחשבה שלו....... מה בעצם אני אומרת לאקסל כשאני מגדירה קריטריונים ככותרת+תא ריק? מה זה אומר לו?
תמייני את הרשימה ותנסי לאתר שמות בעיתיים. למשל כאלה שמתחילים ברווח או נגמרים ברווח. תנסי לחלק את השמות לחלקים כלומר שם פרטי לחוד שם משפחה לחוד וכו...(בעזרת האופציה של טקסט לעמודות) יש פונקציות שמנקות תאי טקסט למשל CLEAN או TRIM. כעיקרון סינון אמור לעבוד אבל מבחינתו כל שינוי קטן בטקסט הוא כאילו שם חדש. הוא "אפילו" לא יודע שכהן=כוהן (באמת לא יפה מצידו אבל האמת שגם אני לא בטוח שכהן=כוהן). בקשר לשאלה על הקריטריון הריק - זה אומר שאין קריטריון כלומר הסינון צריך לתת את כל הערכים אבל בגלל שסימנו את האופציה של רשומות יחודיות בלבד הוא יתן את כל הרשומות אבל רק פעם אחת. אלון
וכן הצליח למיין את הרב יש כמה רשומות שהוא מתעקש להשאיר כפולות למרות שאין רווחים אין פסיקים ואין שום תווים מיותרים... לפעם הזאת לא עזר אבל להבא לפחות כמיון ראשוני נראה לי שזה בהחלט יעזור.