מחפשת פרופורציות |ברבי|

cookie1

New member
מחפשת פרופורציות |ברבי| ../images/Emo3.gif

נתחיל מזה שאני בתקופה מבואסת ומבאסת. נמאס לי קצת מהשהיה בבית ואני נוטה לריב הרבה עם החצי. אבל העניין הוא כזה: יש לי מקום שהזמין ממני 4 קורסים בהמהלך השנה והוא מנסה להוריד אותי לרצפה עם המחיר. מה שאומר שאני הולכת לצאת עם רווח לפני מס של כ 550 ש"ח וזה רק בזכות העובדה שאני לא משלמת על דלק, אחרת היה מדובר על 350 ש"ח ליום. נכון שזה לא מעט, אבל מדובר על יום עבודה מ 7:00 בבוקר עד 17:00 שכולל נסיעה ארוכה מאד. מצד שני מדובר על יציאה מהבית והתאווררות מצד שלישי לא בא לי לרדת במחיר עד כדי כך מה עושים? אומרים לא לארבע סדנאות? תאפסו אותי בבקשה (0)

חושחושה

New member
אוףףףףף! קשה נורא! אני חושבת

שהייתי מסכימה כי: זה משהו שאת נהנית ממנו מאוד, נכון? הזדמנות באמת לצאת קצת מהבית 4 סדנאות מביאות לעוד 4 ועוד4......והבאות בתור יהיו עם המחירים שאת תתעקשי עליהם(או לפחות תנסי) זהו, אני חושבת שמיציתי. בהצלחה בכל החלטה

cookie1

New member
לבינתיים אמרתי להם כן עקרוני

אבל "לא" לכך שאם יש מעל מספר משתתפים מסויים אז על אחד הם לא משלמים לי... מה שעומד לנגד עיני זה בדיוק מה שאמרת - הנאה + התאווררות. במקומות אחרים אני באמת גובה מחירים אחרים לחלוטין, אבל כאן מדובר במלכ"ר וגם בהזמנה רבת סדנאות. וארבע סדנאות ישלמו לי חודש אחד של גן

lulyK

New member
אני הייתי מסכימה.

נכון שכשפורטים את ל"כמה אני מרוויחה לשעה ואיך הם משפילים אותי" זה מרגיש לא נעים. בדיוק בגלל זה כדאי להסתכל על זה מהכיוון של בניית עסק חדש, הנאה ממה שאת עושה, הפיריוולגיה שיש לך כרגע לא להתייחס יותר מדי לכסף כי את לא מפרנסת בלעדית.

cookie1

New member
מתי באמת אני אפרנס והוא ישאר בבית

רק כדי שיבין מה זה

משוש30

New member
550 זה ליום? וכמה ימים זה קורס?

אני חושבת שהייתי הולכת זה לא שכר כזה גרוע, למרות שאני מתארת לעצמי שזו עבודה קשה. תתני את זה במספר אנשים מסוים כשעל כל אדם מעל הוא ישלם לך סכום נוסף שמקובל עליך

T noki

New member
זה ממש תלוי בך

(קודם כל, זה הרבה יותר ממה שאני מרוויחה ליום...
) אבל עכשיו ברצינות - צריך לחשוב על התמונה הכוללת: זה 4 סדנאות ביחד, כלומר יש רווח כפול 4. זה פוטנציאל להמשך עבודה איתם בעתיד, כך שאת בונה לעצמך קלינטורה וממליצים פוטנציאליים לאחרים עלייך ועל עבודתך, כך שיש עוד אספקט של רווח פה לעתיד. חוץ מזה , זה לצאת מהבית, לצאת לעבוד. לגבי המחיר - אם הם לא יקחו אותך במחיר גבוה יותר, אז כדאי לנסות לגרום להם להרגיש שזה מחיר ממש מיוחד במיוחד בשבילם, ושעשית להם הנחה מיוחדת (כדי שתצאי מה זה בסדר איתם... וגם כדי שאם ימליצו עלייך, תהיה לך זכות לקחת מעל המחיר שסגרת איתם). אני אישית הייתי עושה את זה, אבל זו ממש החלטה שלך.

חבל לך על המן איך גרמתי להם להרגיש

שזה רק בשבילם (מה שבאמת נכון), מקווה שנסגור בסוף וכולם יהיהו מרוצים

אני הייתי הולכת על זה

גם בשביל ההתאווררות, גם בשביל ההנאה, גם בשביל התחושה ש"גם את מפרנסת" וגם בשביל המשכיות איתם אם זה יצליח (והרי ברור שזה יצליח...).

daldan

New member
אני בעד!!!

כל עוד זה לא בא על חשבון משהו אחר, הסדנאות האלה בהחלט יתנו לך אויר לנשימה ויתכן מאד שבזכותם תוזמני בעתיד לעוד סדנאות. מה האופציה שיש לך מול זה? לשבת בבית? את הרי לא מפסידה כסף אלא רק מרוויחה פחות ממה שהיית רוצה, אבל זה עדיין רווח. לכי על זה

שתי אופציות

א.להעלות בקצת-נניח 600 ש"ח,ואז את תרגישי יותר טוב,ועבורם 50 ש"ח זה לא סכום בשמים. ב.כמו שכבר הציעו,להתנות במס' משתתפים,ולהוסיף סכום שיקבע מראש על כל משתתף נוסף. ג.מעל 40 משתתפים,אולי תקחי עוזרת

orlyfu

New member
אומרים כן! יוצאים מהבית, זוקפים את

הגב ותופסים נסיון ושם. בע"ה יהיו עוד הזמנות ועוד עבודה, קרובה יותר, מכניסה יותר קלה יותר. בנתיים תנצלי כל הזדמנות לצאת ולהיות your own person. (זו דעתי, מנסיון של ישיבה ארוכה בבית ותחושות שליליות רבות שנלוו לזה)

למעלה