מחפשת פרטים על לימודי אמנות משקמת במכללת ורצברגר

מחפשת פרטים על לימודי אמנות משקמת במכללת ורצברגר

שלום,
אני מנסה לברר משהו עבור אמא שלי.
היא ניסתה לבדוק אילו הכשרות מקצועיות יש דרך ביטוח לאומי ואיכשהו הגיעה ללימודי אמנות משקמת במכללת ורצברגר (לימודים שמכשירים מדריכי שיקום באמנות).
למרות שהיא הגיעה למכללה הזאת דרך ביטוח לאומי - הם לא משלמים על הקורס הזה עכשיו כיוון שאין להם תקציב והקורס עולה 14,000 ש"ח, (עבור כ - 300 שעות קורס סה"כ.)
בגדול, אין לה את הסכום והיא מבקשת אותו ממני.
אני כמובן אשמח לתמוך באמא שלי אם התחום הזה יעשה לה טוב, אבל אני לא מכירה את המכללה, לא את התחום ולא את סוגי העבודה שיש בזה, ונדמה לי שאמא שלי פשוט מאוד התרשמה מהשיחה שהייתה לה עם נציג של המכללה וקצת קופצת לזה בלי לברר ואני לא רוצה לזרוק סתם כסף. כמו כן אין לאמא שלי נסיון בהוראה ועד כה היא עבדה בתחומי תפירה\עיצוב והיא מאוד אוהבת כל מה שקשור לאמנות.

אז השאלות שלי הן אלה:
האם הקורס הוא ברמה טובה?
האם מתאים לאנשים בגיל 50+?
האם נדרש לקנות חומרים באופן עצמאי או שמספקים אותם שם?
יש ביקוש לעבודה בתחום הזה? איזה סוג של עבודה?
האם נדרש נסיון בהוראה כדי לעבוד בתחום הזה?

תודה לכם

Silke

New member
לדעתי "מכללת ורצברגר" מקום נחמד לחוגים

מפה ועד הכשרה מקצועית... אני לא חושבת שהם מוסד מוכר למשהו
כמו שרשמתי- חוג לתחביבים- סבבה לגמריי. ברור שהנציג (שרוב הסיכויים שהוא מהמשפחה) ירשים

mirigold1

New member
ורצברגר
המקום טוב למי שרוצה לרכוש לעצמו בסיס למקצוע ולא רק כהובי. בהוצאה כזו צריך באמת לשקול את המטרה בלימודים כאלה של תקופה ארוכה.
אפשר למצוא חוגים נחמדים שיתנו את המענה אולי בצורה אפילו טובה יותר. סביבה יותר אינטימית, יוצרים חברים, יוצרים אומנות והכל מאוד כיף.
גם אני למדתי שם במסלול של הדרכה לנוער וגיל הזהב. בהחלט לומדים דברים חדשים אבל בשורה התחתונה באמת צריך לשקול את השימוש העתידי בידע.
אני לא עובדת בזה אלא יש לי סטודיו ביתי. והידע שלי הוא ידע שנרכש באופן עצמאי בסדנאות והשתלמויות שאני הולכת מהאינטרנט ומחומר כתוב. לאו דווקא ממה שנלמד שם.
אין ספק שהם יודעים לשווק את הקורסים ובלי להרגיש את יוצאת עם תוכנית חומש בעלות אסטרונומית.
מקווה שנתתי חומר למחשבה.

ורדה 1

New member
מצטרפת לכל מה שמירי אמרה
אני למדתי שם 2 מסלולים - הדרכת יצירה לגיל הרך ואומנות משקמת.
&nbsp
האם הקורס הוא ברמה טובה?
&nbsp
בהחלט יצאתי עם ידע שנותן לי אפשרות לעסוק בתחום, אבל את עיקר הידע אני ממשיכה לרכוש מהאינטרנט, מחברות, מסדנאות ומניסיון.
&nbsp
האם מתאים לאנשים בגיל 50+? כן.
&nbsp
האם נדרש לקנות חומרים באופן עצמאי או שמספקים אותם שם?
&nbsp
יש עוד הרבה עלויות מעבר ל-14,000. לכל קורס מקבלים רשימת חומרים וזה יכול בקלות להגיע לעוד 1000-2000 ש"ח (בהערכה גסה, כי זה גם תלוי כמה מהדברים כבר יש לה בבית).
&nbsp
יש ביקוש לעבודה בתחום הזה? איזה סוג של עבודה? כל אחת מוצאת לעצמה את הנישה שלה. בהרבה מקומות ניתן להתנדב בתחום... אני עובדת בזה באופן עצמאי, בסטודיו שלי.
&nbsp
האם נדרש נסיון בהוראה כדי לעבוד בתחום הזה? לא.
&nbsp
לסיכום, אם אמא שלך רוצה ואת יכולה להרשות לעצמך לתת לה את הסכום הזה בלי להחסיר מעצמך דברים אחרים, זו בהחלט מתנה נחמדה. יש שם ערך מוסף מעבר למה שלומדים בקורסים רגילים של שילוב אומנויות.

dinarom

New member
לימודים בורצברגר

אני בזמנו למדתי אצלהם מספר רחב של קורסים בתחומים שונים,
עד היום אני מגיעה אליהם לקבל השראה ואף נרשמת לאירועים מעניינים.
הרמה שם היא מאוד מקצועית! אני מאמינה שיש דעות רבות אך העובדה מראה שהמקום שם קיים המון המון שנים (אם איני טועה, משהו באזור ה-30 שנה + )
יש לי חברה טובה שלמדה שם מסלול וישר אחרי התחילה לעבוד במתנ"ס שקרוב לביתה.
אני ממליצה בחום!

למעלה