מחפשת פרק מסויים

boohoo144

New member
מחפשת פרק מסויים ../images/Emo3.gif

יש פרק באחת העונות שהאוס מטפל בעצמו.. איזה פרק זה ובאיזה עונה?

Day Tripper9

New member
אני לא זוכרת כזה דבר...

הוא לא היה חולה או משהו למיטב ידיעתי.. אולי את מתכוונת שהוא חבש את עצמו או הזריק לעצמו?

naama59

New member
יש מצב

שאת מתכוונת לNo Reason (פרק 24 בעונה 2), שאשפזו את האוס אחרי הירייה..הוא לדעתי גם שודר בהוט לא מזמן או שישודר בקרוב. הוא גם היה מאושפז בפרק השלישי בעונה 4 (97 שניות) בגלל הניסוי שלו עם החשמל בעקבות אחד מחולי המרפאה. אבל זה חלק קצת שולי בפרק. אבל חוץ מזה היו עוד פרקים שהוא הזריק לעצמו, לקח כדורים אחרים, סרק את עצמו.. אז עוד פרטים יוסיפו

Day Tripper9

New member
naama59-חח אם מדובר על פרק שהוא לקח כדורים אז

כל הפרקים נחשבים!!!(חוץ מהעונה השישית:( ובנתיים השביעית..)

naama59

New member
כדורים אחרים ../images/Emo3.gif

חוץ מהויקודין כמובן.. היה את הפרק שהוא ניסה את התרופות למיגרנה, היה את הפרק שהוא לקח את הכדורים מהחולה המת של וילסון..

Day Tripper9

New member
הפרק עם התרופות למיגרנה היה אדיר-ווהן ליברמן!

(הלוא הוא דוקטור וובר)

ANGELUSPIKE

New member
אולי הכוונה ל 2 פרקים האחרונים בעונה 4

עם התאונה שלו ושל החברה של וילסון (מצטער אבל שכחתי את השם שלה)?

Day Tripper9

New member
אמבר..אבל הוא לא בדיוק מטפל בעצמו

לא יודעת יכול להיות שהכוונה באמת לפרק הזה זה הכי הגיוני

ANGELUSPIKE

New member
אולי היא מתכוונת לפרק

שבו מראים מה קרה לרגל של האוס, זה הפרק שהוא מרצה לסטודנטים צעירים, יש שמה קטע של פלאש באק שהוא מאבחן את עצמו וגם אומר לאחיות מה לעשות.

מרי42

New member
אולי...

לפני שהאוס אישפז את עצמו הוא ניסה לבצע דיאגנוזה לבד על עצמו. הוא חווה אז מאשליות (ראה את אמבר) , השתמש בחולה השבועי לדיאגנוזה (אמר לרקדנית שמעבדת את העור "אני מצטער" כחלק מבדיקה). זה היה נדמה לי פרק לפני סיום עונה 5." UNDER MY SKIN " הוא בודק sleep apnea. . brain trauma addiction symptoms, . ואז . House then hands Wilson a list of possible problems he may be suffering from -- including infection, trauma, MS, schizophrenia and Vicodin. .

למעלה