מחפשת פתרון יצירתי

mini4

New member
מחפשת פתרון יצירתי

יש לנו באמבטיה מין צינור כזה שמכיל בתוכו את החוטים של המזגן. הוא נמצא מעל המראה הגדולה. איך אפשר להסתיר אותו? חשבתי על עציץ מטפס אבל נראה לי שלא יהיה מספיק אור וגם זה קצת מיושן, לא? אולי למישהו כאן יש רעיון? מצרפת תמונה

roni250b

New member
זה מזכיר לי את הפס כסף בצבע ירוק...

של הגשש החיוור..... אפשר לקבוע קישוט של גבס יצוק ע"ג התעלה, ואז על כל הקיר מסביב , או לחילופין לצבוע את הפס בגוון כלשהו ואז להמשיך באותו הרוחב מסביב לכל החדר, מוסיף קישוט ועניין למקום.

לא כדאי פעם אחת ולתמיד,לקדוח בקירות

ולהעביר את הצנרת בתוך הקיר
גם אנחנו עמדנו בפני אותה בעיה, כאשר התקינו לנו את המזגן העילי בפינת האוכל. היתה התלבטות אם להשאיר כפי שרואים אצלך, או לחצוב(כן,זה הרבה לכלוך ובלגן), ופותרים את הבעיה אחת ולתמיד. אנחנו החלטנו על חציבה, זה גם עולה יותר בנוסף לבלגן. אגב,אם מחליטים להשאיר את זה כמות שזה נראה, עם הזמן כבר לא רואים את זה יותר-פשוט מתרגלים.

mini4

New member
תלוי

בכל מקום אחר אכן הכל מוסתר בתוך הקירות. זה רק באמבטיה ככה... בכל מקרה, גם אחרי שחוצבים, הקירות כבר לא ישרים ומופיעים סדקים. כרגע אני עדיין צריכה פתרון עיצובי...

שמופית

New member
אפשר אולי...

להדביק על הצינור הזה בורדר צר דקורטיבי, משהו עדין. יש לך איזה צבע שולט באמבטיה ? יש בורדרים עדינים מאוד יפים, בצבעים פסטלים כגון ורדרד או אפרסק. אח"כ אפשר להדביק את אותו הבורדר גם על הפס העליון של הקרמיקה (במקום בו מסתיימת הקרמיקה ומתחיל הקיר. ואז נוצרים לך 2 פסים דקורטיביים. את המרווח בין 2 הפסים האלה, אפשר לצבוע בגוון כהה יותר מהגוון של הבורדר
אני, במקומך, הייתי פשוט מנסה לחיות עם הצינור הזה. הוא לא נראה נורא כ"כ בעיני... בכל אופן, מקווה שהבנת את ה"פתרון העיצובי" שלי

במבינון

New member
הפיתרון לבעיה שלך הוא אחד...

מיני אין קסמים בעיצוב ובגלל צנרת של מזגן לא חוצבים קיר שלם. רוצה להסתיר את הצינורות המכוערים שבמקלחת שלך... פני לאיש גבס טוב שיבנה לך קרניז יפה עם תוספת תאורה... ואם את לא מוצאת אחד כזה שלחי לי מסר. ערן.

mini4

New member
תודה

אולי באמת אני אדביק בורדר על התעלה ואמשיך אותו גם על קירות אחרים. מעניין אם הדבק של בורדר יחזיק בלחות של חדר אמבטיה, למרות שבינתיים משתמשים בה רק עבור הילד. וכן, הצינור לא נורא כ"כ. פשוט רוצה לתת קצת חיים לחדר הזה.

למעלה